Objavte farby a štýly MEDICINE kabátov na túto jeseň

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 25. októbra 2022, 16:44

Dámske jesenné kabáty sú jasnou voľbou najmä pre ženy, ktoré preferujú elegantnejšie outfity. Pohodlné, štýlové a hrejivé kabáty sa však dajú pekne kombinovať aj s ležérnym oblečením. Minimálne jeden dámsky kabát by preto nemal chýbať ani vo vašom šatníku. Vyberiete si základný nadčasový kúsok, alebo skôr niečo farebné a originálne?

Dámsky kabát v klasickom štýle

Medzi základné kúsky dámskeho šatníka určite patrí dámsky kabát na jeseň, ktorý má nadčasový dizajn a neutrálnu farbu. Dlhý čierny kabát s prímesou vlny vás zahreje, nosiť ho môžete k elegantným poltopánkam, formálnym nohaviciam a košeli, ale tiež k džínsam, teniskám a tričku.

Rovnako nadčasový je aj svetlosivý kabát siahajúci do polovice stehien alebo dámsky kabát s károvaným vzorom. Dámske kabáty v neutrálnych farbách sú presne, po čom by ste mali siahať, ak chcete vlastniť len jeden kvalitný kabát. Takéto kúsky budú v móde vždy a zídu sa takmer na každú príležitosť. V e-shope MEDICINE si môžete vybrať štýlový a pohodlný dámsky kabát, ktorý skombinujete s akýmkoľvek outfitom.

Nebráňte sa ani kabátom v žiarivých farbách

Jeseň sa nemusí niesť iba v znamení zemitých farieb, svoj outfit môžete rozžiariť kabátom v sýtych farbách, ako je žltá, ružová, červená alebo fialová. Je pravda, že výrazné farby alebo vzory sa príliš nehodia do biznis prostredia a na formálne udalosti. Vo všetkých ostatných prípadoch nie je dôvod na obavy, pretože farby vnesú dobrú náladu aj do sychravého dňa.

V e-shope MEDICINE si zaručene nájdete ten správny farebný kabát na jeseň, ktorý pridá každému bežnému outfitu na každý deň sviežosť a veselosť. Čo tak vyskúšať napríklad sýtoružový dlhší kabát? Pekný kontrast vytvorí s čiernymi jesennými čižmami, ale aj s farebnými teniskami. Nebojte sa experimentovať s farbami a vyjadrite tým svoju osobnosť a štýl.

Aký strih vám najviac sadne?

Dámsky kabát by mal perfektne sedieť a zvýrazniť to, čo je na vašej postave najkrajšie. Ženám so širšími bokmi pristanú kabáty áčkového strihu, na postave typu presýpacích hodín bude najlepšie vyzerať kabát, ktorý sa dá v páse stiahnuť opaskom. Zvýraznenie pásu opaskom sa ale neodporúča nižším ženám so širšími ramenami.

Dôležitá je samozrejme aj dĺžka, pričom nižšie ženy by mali voliť skôr kratšie kabáty, vyššie ženy si môžu dovoliť aj dlhý jesenný kabát. Najviac možností majú štíhle a vysoké ženy, ktorým sadne väčšina strihov aj dĺžok.

Myslieť treba aj na to, s akým oblečením budete dámsky kabát nosiť. K nohaviciam sa hodí kabát akejkoľvek dĺžky, k sukni je najvhodnejšia dĺžka kabátu po kolená alebo tesne nad kolená. Keď si budete vyberať veľkosť, vždy si ju overte v tabuľke veľkostí, aby ste si vybrali taký kabát, ktorý bude postavu jemne obopínať. Určite myslite aj na to, že pod jesenný kabát si možno budete chcieť obliecť nielen blúzku, ale aj hrubší sveter. 

Kabáty dámske MEDICINE majú rozmanitý dizajn, takže zaručene nájdete modely, ktoré sadnú vášmu vkusu aj postave. Očarí vás zateplený bordový kabát, alebo klasický čierny vlnený dámsky kabát?

Inzercia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana