Spievankovo prinesie spev, hudbu i tanec

Kto by nepoznal populárnu dvojicu umelcov, tvoriacich pre deti a mládež, Máriu Podhradskú a Richarda Čanakyho. Spoločne tvoria Spievankovo, ktoré rodiny vnorí do rozprávkovej krajiny plnej hudby, spevu a tanca, kde je vždy dobrá nálada. Do piešťanského Domu umenia ju prinesú vo štvrtok 27. októbra o 17.00 h.

Zahrajko sa rozhodol, že chce opäť chodiť do škôlky. Lenže taký škôlkar musí vedieť veľa vecí. Preto Spievanka privolá rôznych obyvateľov Spievankova, aby spolu s deťmi Zahrajka všetko naučili. S učiteľkou Sovou sa naučia upratovať, so smetiarom Potkanom sa učia triediť smeti, s mamou Myšou si umývajú rúčky a naučia sa, že treba všetko pekne popapať, so stolárom Bobrom opravujú staré veci a s mravcami hasičmi pomôžu Svetluškám uhasiť les.

Predstavenie je plné autorských piesní z dielne Spievankovo, herci neustále interaktívne komunikujú s detským divákom, a tak sa deti stávajú súčasťou programu. Na predstavení nikto neostane sedieť. Spievajú a tancujú veľkí aj malí a pritom sa naučia kopec nových vecí. Predstavenie trvá 60 minút a je vhodné pre deti od dvoch rokov. Vstupenky v hodnote 12 eur si môžete zakúpiť cez webovú stránku ticketportal.sk, prípadne rezervovať cez www.navstevnik.sk. Kúpiť sa dajú aj priamo v pokladni Domu umenia Piešťany.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof