Za Chtelnicou zrážka auta s jeleňom

Zrážku s jeleňom zažil v pondelok 10. októbra vo večerných hodinách vodič osobného auta Škoda Octavia medzi obcami Chtelnica a Dechtice. Na miesto nehody dorazili piešťanskí hasiči, ktorí najskôr prekontrolovali zdravotný stav vodiča, miesto nehody označili kužeľmi a potom na havarovanom aute vykonali protipožiarne opatrenia.

(Autor: FB DHZ Chtelnica)

Na druhý deň zasahovali pri dopravnej nehode v Borovciach, o nej píšeme na inom mieste našich novín.

V stredu 12. októbra vyrážali hasiči smerom k cirkevnej škole, kde sa pod strechou usadili sršne. Z dutiny strešnej konštrukcie hniezdo odstránili.

Staršiu paniu z činžiaku na Brezovej ulici v Piešťanoch zachraňovali hasiči vo štvrtok 13. októbra v jej byte. Bola uzamknutá bezpečnostným zámkom, ležala na zemi a nevládala sa zdvihnúť. Našťastie, susedia boli doma, a tak hasiči preliezli

z ich balkóna na jej, páčidlom otvorili dvere tak, aby ich nepoškodili, a starenke pomohli. Záchranári ju odviezli do nemocnice, hasiči im ju pomohli zniesť z piateho poschodia bytovky a naložiť do sanitky.

V ten istý deň ešte zasahovali v Moravanoch nad Váhom, kde mali hlásený dym v lesíku. Išlo o spaľovanie lístia. Hasiči požiar lokalizovali a osobu, ktorá lístie spaľovala, poučili.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 15. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom odporcov vojenskej služby, Svetovým dňom atletiky, Svetovým dňom rodiny a…
  • 15.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 16. mája 2024
Meniny má Svetozár, zajtra Gizela