Kabelky Tommy Hilfiger – nadčasová kvalita a štýlový dizajn

Odkedy Tommy Hilfiger predstavil svoju prvú kolekciu pánskeho športového oblečenia v roku 1985, značka rozšírila svoje produktové portfólio tak, aby zahŕňala kompletný prémiový životný štýl v celosvetovom meradle. Tommy Hilfiger tak prináša kvalitu a hodnotu spotrebiteľom na celom svete. Medzi ich ikonické kúsky však rozhodne patria kabelky, ktoré sú skvelým spoločníkom do práce i na každý deň.

(Autor: Envato)

Značka mnohých tvárí

Značka Tommy Hilfiger sa stala celosvetovým symbolom klasického amerického štýlu. Samotný Tommy Hilfiger sa pri tvorbe nových kolekcií inšpiroval ikonickou pop kultúrou a americkým dedičstvom, ktoré sú poháňané vždy optimistickou víziou lámať konvencie a oslavovať individualitu. Dnes pod víziou a vedením mladého Hilfigera ako hlavného dizajnéra, je značka jednou z celosvetovo najuznávanejších značiek v oblasti životného štýlu, ktorá zdieľa svojho mladistvého ducha so spotrebiteľmi na celom svete.

Hilfigerova kariéra v móde začala už na strednej škole, keď si otvoril svoj prvý obchod People’s Place vo svojom rodnom meste Elmira v New Yorku. O desať rokov neskôr sa presťahoval na Manhattan, aby sa venoval kariére módneho návrhára, a v roku 1985 začala jeho menovitá značka s jedinou kolekciou pánskeho oblečenia. Odvtedy sa rozrástla a v roku 2020 dosiahla globálne maloobchodné tržby viac ako 6,9 miliardy dolárov. Postupom času rozšírili svoju ponuku na dámske módne oblečenie, no časom prišlo aj detské oblečenie, obuv, kabelky, doplnky, a dokonca aj textil a doplnky do domácnosti. Rôznorodé úspechy Hilfigera v biznise a móde mu priniesli množstvo významných ocenení.

Kabelky, ktoré sa nedajú nemilovať

Kabelka Tommy Hilfiger si vás získa svojou kvalitou, nadčasovým dizajnom a štýlovým prevedením. Pokiaľ hľadáte univerzálny kúsok, ktorý bude reprezentovať vašu osobnosť, no zároveň ho budete môcť nosiť všade, kam si zaumienite, pravdepodobne neexistuje lepšia značka. Medzi kabelkami od tejto značky nájdete napríklad malé crossbody kabelky, ktoré sú skvelé na bežné nosenie. Pokiaľ idete na prechádzku, na výlet do iného mesta alebo len na stretnutie s priateľmi, umožní vám vziať si so sebou všetky nevyhnutné veci, ktoré potrebujete, pričom ponechá vaše ruke voľné. Vy si tak môžete bez problémov užiť vašu kávu alebo telefonovať.

Počas pracovných dní zase oceníte klasickú shopperku alebo tote kabelku, ktoré v tomto prípade prichádzajú v mnohých elegantných farbách a verziách. Tieto Tommy Hilfiger kúsky dostali v posledných niekoľkých rokoch naozaj zaujímavé vylepšenie dizajnu a štýlu. Dokážu tak konkurovať všetkým ostatným značkám, ktoré na trhu v súčasnosti nájdete. Vyberte si napríklad čiernu Tommy Hilfiger kabelku, do ktorej sa vám zmestia aj dokumenty, peňaženka, či dokonca malá fľaša s vodou. Zvoľte k nej prešívané dámske bundy alebo si vyberte módny kabát, obujte si kožené čižmy, a ste pripravená prakticky na akúkoľvek udalosť.  

Vy nakúpite, Tommy Hilfiger pomáha

Hilfiger má dlhoročnú vášeň pre filantropiu a robí svet lepším miestom pre budúce generácie. Prostredníctvom globálnej organizácie TommyCares spoločnosť Tommy Hilfiger podporuje rôzne medzinárodné iniciatívy a charitatívne organizácie vrátane Save the Children alebo World Wildlife Fund. Hilfiger v súčasnosti sedí v správnej rade organizácie Next for Autism. Prostredníctvom Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge a People’s Place Program, značka tiež robí pokroky vo svojej ambicióznej vízii vytvárať módu, ktorá ničím neplytvá a je pre všetkých. Kúpou kabelky alebo akéhokoľvek iného produktu tejto značky tak rozhodne našu planétu neničíte!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 29. apríla 2024
Meniny má Lea, zajtra Anastázia