EuroDent zaručí čarovný úsmev až 363 dní v roku

  • Inzercia
  • 9. októbra 2022, 22:43

EuroDent je moderná stomatologická ambulancia, pripravená na najvyššej profesionálnej úrovni. Táto medzinárodná spoločnosť prináša nielen najmodernejšie prístroje, ale aj výnimočný prístup, ktoré vám zaručia čarovný úsmev.

Stomatologická ambulancia je vybavená na najvyššej profesionálnej úrovni. (Autor: www.euro-dent.sk)

Klinika EuroDent v Piešťanoch je v prevádzke 363 dní v roku. Služby tamojších stomatológov vyhľadávajú nielen stáli pacienti, ale aj ľudia s akútnymi bolesťami či náhlymi problémami. Pomoc tu totiž nájde, a aj doposiaľ našiel, každý – a to vďaka odhodlanosti lekárov pracovať i v čase najtvrdších protipandemických opatrení.

Žiadne voľno z práce

Klinika funguje sedem dní v týždni od 8.00 do 20.00 h. Okrem toho sa v okolí nachádzajú štyri vysunuté pracoviská, konkrétne v Chtelnici, Kútoch, Jablonici a Cíferi, kde je primárne stanovený ordinačný čas počas pracovného týždňa, ale v prípade potreby lekári pracujú aj večer či cez víkend. „Je to pre pacientov dôležité. Nemusia si totiž brať voľno z práce,“ uviedol Anton Pobjecký, technický riaditeľ EuroDentu.

Pohotovosť počas Vianoc či Veľkej noci

Na klinike však neošetrujú len svojich „kmeňových“ pacientov, ale aj ľudí, ktorí stomatologické služby vyhľadajú v rámci pohotovosti. Ide o rôzne typy akútnych ošetrení, pričom istá časť týchto ľudí sa na klinike nechá aj doošetrovať a niekoľkí sa rovno stanú tamojšími klientmi. „Počas sviatkov, vianočných či veľkonočných, vždy ošetrujeme ľudí od Bratislavy až po Žilinu. Najviac ich, samozrejme, prichádza na Vianoce,“ prezradil technický riaditeľ s tým, že na všetkých pracoviskách dávajú pacientom termíny tak, aby vyhovovali najmä im. Dokonca im termíny pripomínajú, pričom zaujímavosťou je, že mesačne odošlú klientom približne štyritisíc takýchto správ.

Moderné prístupy sú štandardom

Nielen pro-klientský prístup, ale i samotný personál je dôvodom, prečo si klienti EuroDent vyberajú. „Máme veľmi dobrých a skúsených lekárov, vďaka nim môžeme poskytnúť modernú, lepšiu starostlivosť. Spolupracujeme s deviatimi zubnými laboratóriami, ktoré pre nás vyrábajú korunky, snímateľné náhrady a ďalšie prvky,“ doplnil s tým, že pod jednou strechou nájde klient všetky služby ako napríklad rӧntgen či dentálnu hygienu. Na klinike sa totiž nachádza moderné vybavenie a využíva sa i moderný liečebný postup.

Nezastavila ich ani pandémia

Vďaka odhodlanému personálu sa v EuroDente nezastavila prevádzka ani počas pandémie. „Lekári chceli ošetrovať. Boli veľmi ohrození, keďže práve cez ústa sa vírus šíri. Pacienti spočiatku možno trochu váhali, no keď videli štíty či rukavice, verili nám. Mali sme šťastie, lebo sme nakúpili všetky ochranné pomôcky dávno pred pandémiou,“ uviedol Pobjecký.

Približne dvadsiatka zamestnancov, čo zahŕňa lekárov, sestry i manažment, tvorí dobrý, mladý kolektív. Práve títo ľudia si zaslúžia poďakovanie. „Tým, ktorí sú tu najdlhšie, patrí veľká vďaka za to, že vydržali, taktiež vítame nové lekárky a lekárov,“ skonštatoval. A ak sme na začiatku uvádzali, že EuroDent pracuje 363 dní, tak práve jedno popoludnie je vyhradené pre spoločný športový deň zamestnancov. Ten sa vždy nesie v zábavnom duchu a pomáha utužovať kolektív, keďže sa všetci stretnú, zabavia a spoznajú.

Vítajú viac ako 1000 pacientov mesačne

Poďakovanie si však zaslúžia aj samotní pacienti. „Ďakujeme, že si vždy k nám našli cestu a veríme, že si ju k nám aj naďalej budú nachádzať. Sme tu pre vás,“ dodal technický riaditeľ. Základnou úlohou je teda ošetrenie pacientov, ktorých ročne ošetria 20-tisíc. Stále je však možnosť stať sa klientom EuroDentu, ba dokonca nezáleží ani na veku, pretože na klinike ošetrujú i detských pacientov. Stačí pritom zavolať, prípadne kontaktovať kliniku prostredníctvom formulára na webovej stránke. EuroDent má tiež svoje aktívne kontá na Facebooku a Instagrame.

EuroDent

Teplická 4 (1. poschodie), 921 01 Piešťany

tel.: 0905/670 157

e-mail: info@euro-dent.sk

www.euro-dent.sk/

eurodent-piestany

facebook.com/EuroDentPiestany

instagram.com/eurodent_slovakia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 6. mája 2024
Meniny má Hermína, zajtra Monika