3 veci, na ktoré musíte dávať pozor, ak ste majiteľom kuriérskej spoločnosti

Viesť kuriérsku spoločnosť nie je jednoduché, najmä v koncoročnom zhone. Okrem množstva administratívnych a marketingových povinností sú tu aj dôležité otázky, ktoré musíte mať neustále na zreteli a ktorými sa určite oplatí zaoberať priamo a s vysokou prioritou.

Ilustr. foto

Málokto z adresátov sa zamýšľa nad tým, aké zložité je zorganizovať deň pre kuriéra. Pritom je to len malá časť firemnej agendy. Ako manažér firmy by ste mali venovať zvýšenú pozornosť trom veciam, obzvlášť pred koncoročnou veľkou naháňačkou.

#1: Stav vozidiel


Ani vám by sa nepáčilo, keby to vozidlá používané na doručovanie vzdali práve vo veľkom koncoročnom finiši, však? Je dôležité, aby servisovanie bolo komplexné a pravidelné, pretože sa tak môžete vyhnúť výdavkom navyše a aj prípadným nehodám.

#2: Nech vás neprekvapí väčšie množstvo balíkov


Poznáte to, keď v zime ostanú všetci prekvapení zo sťaženej dopravy, lebo napadol sneh? Pritom to nie je nič neobvyklé, veď v zime aj pominulé desaťročia vždy snežilo. Rovnako nebuďte prekvapený ani vy, keď sa v koncoročnom období výrazne zvýši počet zásielok na doručenie. Je dôležité, aby ste na to boli pripravený. Prenájom dodávky alebo prenájom ľahkého nákladného vozidla predstavuje výborné riešenie, aby ste mohli uspokojiť zvýšené požiadavky rýchlo a efektívne.

#3: Rýchle a efektívne uzatvorenie zmluvy


Môžete získať plno zákaziek, ak v tomto období dokážete udržiavať snáď aj počas roka dobre fungujúci proces uzatvárania zmlúv. Mnoho e-shopov a iných spoločností si vtedy hľadá ďalších partnerov na doručovanie svojich produktov. V týchto prípadoch sú rozhodujúce, okrem ceny, najmä rýchle a flexibilné podmienky spolupráce. Ak v tom dokážete vyniknúť, môžete mať mnoho balíkov navyše, ktoré budú čakať na to, aby ich vaši kuriéri doručili, čo môže priniesť výrazný extra príjem pre vašu firmu.

Okrem toho, samozrejme, nezabudnite na nepretržitý rozvoj vašich firemných procesov, pretože vďaka tomu môže fungovať rýchla a efektívna komunikácia medzi vami a vašimi partnermi. Najlepšie tak, aby si zákazník nič z toho nevšimol, iba sa stretol s milým kuriérom, ktorý mu doručí očakávaný balík na jeho adresu kvalitnou dodávkou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 6. mája 2024
Meniny má Hermína, zajtra Monika