Potrebujú čistiace prostriedky i jedlo

Najväčšia pomoc pre piešťanský útulok je jednoznačne adopcia zvieraťa. Okrem toho však môžete prísť v priaznivom počasí venčiť psy alebo poskytnúť zvieraťu dočasnú opateru, prípadne prispieť finančne či materiálne.

(Autor: FB Viac úsmevov:) )

Útulok opäť spísal produkty, ktoré využíva na dennej báze a ich spotreba je vysoká. Ich prinesením určite pomôžete. Ide najmä o čistiace prostriedky ako Fixinela, Pulirapid, Jar, tekuté mydlo, kapsuly na pranie, z potravín sú to cestoviny, ryža alebo ovsené vločky. Priniesť však môžete aj papierové utierky, kancelársky papier, 120-litrové plastové vrecia na odpad, sacie podložky, sensitive krmivo, odčervovacie a odblšujúce prípravky, šampóny pre psy, podstielku pre mačky a posteľnú bielizeň. A keďže sa blíži zima, v útulku už zbierajú aj deky a koberce. Určite nenoste matrace, periny a vankúše. Psy ich likvidujú.

Problémom sú stále aj množiace sa pouličné mačky. Nahlasovať ich môžete na telefónnom čísle 0904/170 913 či prostredníctvom správy na facebookové konto Viac úsmevov:). Útulok je plný, prijať ich nemôže, ale nechá ich vykastrovať. Následne budú tieto mačky vypustené do svojho prirodzeného prostredia s označením na ušku a s vakcínou proti besnote. „Ak nájdete mačiatka, poskytnite im základnú opateru, pomôžte aj vy s hľadaním domova, pošlite fotografie s uvedením lokality a telefónnym kontaktom. Prezdieľame, ale prijať nemôžeme,“ dodávajú z útulku, kde v uplynulých týždňoch riešili nielen plný stav zariadenia, ale aj prinesené mačacie ochorenia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava