Ako tráviť voľný čas s deťmi? Máme 7 tipov!

  • Inzercia
  • 23. septembra 2022, 12:42

Chystáte sa do Bratislavy, máte deti a rozmýšľate ako s nimi stráviť voľný čas? Máme pre vás niekoľko tipov, ktorými zabavíte vaše deti a aj seba.

Zoberte ich na Ufo

Zaujímavým a celkom obľúbeným miestom je vyhliadková veža Ufo v Bratislave. Veža sa nachádza vo výške 85 metrov a máte z nej krásny výhľad na celú Bratislavu. Výlet na Ufo si môžete potom spojiť peknou prechádzkou v Sade Janka Kráľa, ktorý je ideálny pre rodiny s deťmi. 

Choďte do obchodného centra

Voľný čas s deťmi viete veľmi dobre stráviť aj v obchodnom centre. Nachádzajú sa tu častokrát rôzne detské kútiky, ihriská, herne a množstvo iných zaujímavých vecí. Čas v obchodnom centre môžete využiť navyše aj na nákupy alebo na sa môžete dať jednoducho ostrihať v kaderníctve v Bratislave, ktoré sa častokrát nachádzajú aj v obchodných centrách. 

ZOO

Priamo v Bratislave sa nachádza ZOO, ktorú určite odporúčame navštíviť. Nájdete tu desiatky druhov zvierat ako napríklad žirafy, zebry, medvede, hrochy, levy, pavilón primátov a mnoho ďalších. 

Bobová dráha na Kolibe

Ak majú vaše deti radi trochu adrenalín, určite navštívte bobovú dráhu na Kolibe. Navyše sa tu nachádza krásna príroda a lesy. 

Jump arena

Ideálnym miestom na oddych je aj jump arena. S deťmi si tu môžete zaskákať na trampolínach a zažiť kopec zábavy. Vyskúšajte si napríklad voľný pád do air bagu.

Železná studnička

V železnej studnićke nájdete detské ihrisko plné atrakcií a krásnu prírodu. Nájdete tu aj rôzne vyhradené miesta na opekanie. Môžete si tu teda opiecť mäsko alebo zeleninu.

Výlety s deťmi

Ak vám nevadí ísť ďalej od Bratislavy a rozmýšľate kam s deťmi na Slovensku, tieto destinácie sa vám určite zapáčia. Zaujímavým miestom kam môžete ísť s celou rodinou je Malkia park, ktorý zachraňuje zvieratá, ktoré sa stali pre pôvodných majiteľov nepotrebnými. Môžete tam uvidieť až 230 zvierat a až 61 druhov. Malkia park nájdete v Orechovej Potôni. 

V chladnejších mesiacoch je obľúbeným miestom na oddych wellness a aquaparky, ktoré majú vyhrievanú vodu. Deti aquaparky proste milujú. Navštíviť môžete aj rôzne zaujímavé hrady a zámky, prípadne choďte spolu na ľahšiu turistiku. Toto je našich 7 tipov ako stráviť voľný čas so svojimi deťmi.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína