V Arte otvorili minirampu pre skejterov

V areáli kultúrno-komunitného centra Arta na Kollárovej ulici v Piešťanoch otvorili minirampu pre milovníkov skateboardov, kolieskových korčúľ a BMX. Aktívni mladí, ale dokonca i deti si po prvý raz zajazdili v sobotu 10. septembra počas oficiálnej otváracej akcie.

Minirampa je pre verejnosť otvorená denne. (Autor: am)

Toto miesto vzniklo vďaka iniciatíve lokálnej komunity z After Hours Skate Clubu a finančnej podpore z Fondu na rozvoj Trnavského samosprávneho kraja. O realizáciu sa postaral Sketon.

Prvá časť otváracieho dňa bola vyhradená pre najmenších skejterov, ktorým sa venovali chlapci z Moonset Skateboards. Nasledoval open skate jam, kde sa vybláznili tí, ktorí už majú čo-to odjazdené. Okrem jazdy sa mohli zapojiť do súťaží. Napokon si večer ugrilovali niečo dobré na doplnenie energie.

Mini rampa je od júna do septembra otvorená denne od 10.00 do 21.00 h, od októbra do novembra od 10.00 do 19.00 h. Rovnaký čas, ako ten jesenný, je na jazdenie vyhradený aj na začiatku sezóny, teda od marca do mája. V priestoroch verejnej minirampy sa môže jazdiť na skateboarde, kolieskových korčuliach a BMX s podmienkou nepoužívania kovových pegov. Deti od 6 do 15 rokov môžu rampu navštevovať len v sprievode rodičov alebo inej zodpovednej osoby, pričom jazdci do 18 rokov musia mať na hlave ochrannú prilbu. Kompletný prevádzkový poriadok nájdete na bráne minirampy.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava