Videli ste nehodu v Piešťanoch, 86 ročný cyklista vs. Osobné auto, ozvite sa polícii!

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 15. septembra 2022, 10:35

Piešťanskí dopravní policajti žiadajú o pomoc. V utorok, 6. septembra došlo o 12.40 h v Piešťanoch k zrážke medzi osobným autom Opel Astra a starším pánom, ktorý išiel na bicykli.

(Autor: Polícia SR - Trnavský kraj)

K nehode došlo v križovatke, smerom od ulice Bratislavská na Ulicu Žilinská, pred budovou KOREA NAILS. Cyklista sa pohyboval na zelenom bicykli značky PONY a 40 ročná vodička, ktorá sedela za volantom auta OPEL ASTRA, s piešťanským evidenčným číslom, šedej metalízy. Pri nehode došlo k pádu cyklistu na zem, ktorý bol na mieste jednorazovo ošetrený. Okolnosti, za ktorých došlo k nehode, polícia vyšetruje.

Vaše svedectvo môže pomôcť

Ak ste priebeh nehody videli, príp. ste ho zachytili na auto kameru, všetky informácie pomôžu objasniť okolnosti, za ktorých došlo k stretu medzi autom a cyklistom. Informácie môžete nahlásiť na tel. čísle 0961 143 515 alebo na čísle 158, alebo nám ich poskytnúť aj cez Messenger na Facebooku Polícia SR – Trnavský kraj.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava