Deti si vyberali z trinástich športov

Organizácia Happymove – pohyb s úsmevom už po tretí raz pripravila v piešťanskom HS Centre podujatie s názvom Vyber si svoj šport. Rodičia v sobotu 10. septembra prichádzali s deťmi do športového areálu a skúšali, ktorá aktivita by pre ich ratolesti bola najvhodnejšia.

(Autor: am)

Mladí športovci si mohli vyskúšať florbal, hádzanú, futbal, stolný tenis, ľahké atletické disciplíny, narábanie s tenisovou raketou, hádzanie na kôš a množstvo ďalších aktivít. Akcie sa totiž zúčastnila viac ako desiatka športových klubov: MHK Piešťany, Rugby Union Club Piešťany, HK Havrani, Plavecká škola – PPK, Piešťanské Čajočky, KVP Kúpele Piešťany, Bedminton Piešťany, Piešťanské Sojky, Waterski Club Piešťany, PFK Piešťany, AMAKids Slovensko a Orthos Gym. Za každé absolvované športové stanovište deti získali pečiatku a na záver ich čakala odmena.

Vychutnať si mohli aj ďalšie aktivity ako maľovanie na tvár, kúzelnícku a bublinovú šou, nafukovací hrad, tombolu, ukážku prvej pomoci, stolnotenisový trenažér či živú hudbu.  Výťažok z tomboly poputuje Jakubkovi z Piešťan so špeciálnymi potrebami.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava