Doplnky, ktoré oživia každú štylizáciu

  • Inzercia
  • 13. septembra 2022, 13:59

Neviete ako si spestriť každodenné outfity? Pozrite si 10 doplnkov, vďaka ktorým bude každý outfit vyzerať atraktívne!

(Autor: wearmedicine.sk)

1. Farebná kabelka

Najjednoduchším spôsobom, ako okoreniť vzhľad, sú farebné dámske kabelky. Ružová crossbody kabelka alebo neónový kufrík spôsobí, že okamžite zaujmete pozornosť.

Hoci to tak na prvý pohľad nevyzerá, farebné kabelky môžete veľmi ľahko zostaviť s rôznymi farbami, či už tými základnými alebo intenzívnejšími, napríklad s béžovou, čiernou, bielou, tmavomodrou alebo blankytnou.

2. Slnečné okuliare

Nielenže chránia pred oslepujúcim slnkom, ale môžu byť tiež jednoduchým spôsobom na oživenie Vašej štylizácie. Slnečné okuliare sú nevyhnutnosťou pre slnečné dni.

Vyberte si model, ktorý bude ladiť s tvarom Vašej tváre, a ak chcete dodať svojmu outfitu originálny vzhľad, vyberte si model s kontrastnými obrúčkami alebo s farebnými, zrkadlovými sklami.

3. Vzorovaná šatka

Šatky sú opäť v móde a sú skvelým doplnkom mnohých štylizácií. Môžete ich nosiť na krku, na hlave a dokonca si ich uviazať na kabelku alebo uviazať do vlasov.

V tejto sezóne budú úspešným nákupom vzorované šatky, napríklad s farebnými kvetmi, maľované abstraktné vzory alebo s logami.

4. Opasok s veľkou prackou

Opasok doplnený veľkou prackou, napríklad v zlatej alebo striebornej farbe, je naším ďalším nápadom na spestrenie štylizácie.

Využijete ho na rôzne spôsoby, napríklad k džínsom, ale aj pripevnite k dlhému pletenému svetru či šatám pre zvýraznenie pásu.

5. Náramky v mnohých farbách

Skvelým spestrením štylizácie bude aj použitie šperkov ako sú viacfarebné náramky.

Skvelou voľbou budú náramky v etnickom štýle alebo náramky s príveskami alebo korálikmi.

6. Kontrastné topánky

Ak chcete jednotvárnemu outfitu dodať nápadný vzhľad, jednoduchým riešením je obuť si topánky v kontrastnej farbe.

Oranžové alebo červené lodičky, viacfarebné sneakersy z kombinovaných materiálov alebo žlté semišové členkové čižmy okamžite dodajú Vášmu looku originálny a módny vzhľad.

7. Pletený klobúk

Nenahraditeľný počas letných dní – pletený klobúk je skvelým doplnkom k šatám alebo džínsom a bielej blúzke.

S pleteným klobúkom dodáte svojim štylizáciám dovolenkový vzhľad a zároveň sa ochránite pred slnkom v horúcom počasí.

8. Čiapka beanie

V chladnejších mesiacoch naopak môžete siahnuť po čiapke beanie v intenzívnej farbe, napríklad oranžovej, azúrovej, žltej či zelenej.

Farebná čiapka bude vyzerať skvele v kombinácii s decentnou štylizáciou v čiernej, šedej alebo béžovej farbe. K setu si môžete vybrať aj ladiacu šálik.

9. Vzorované pančuchové nohavice

Je to skvelá alternatíva k bežným pančuchám v jednotnej farbe. Tie vzorované sa hodia na mnohé príležitosti a aj jednoduchá štylizácia vďaka nim upúta pozornosť.

Medzi najmódnejšie modely patria bodkované pančuchové nohavice, čipkované pančuchové nohavice a pančuchové nohavice s logom.

10. Farebné ponožky

Ponožky so zaujímavými vzormi a pútavými farbami sú tiež skvelým každodenným doplnkom, ktorým spestríte svoje štylizácie.

V obchodoch ich nájdete v mnohých efektných variantoch, takže si bez problémov vyberiete modely šité na mieru podľa Vášho vkusu a príležitosti.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava