O post primátora Piešťan sa uchádza až deväť kandidátov

  • Piešťany
  • 10. septembra 2022, 18:48

Mestská volebná komisia už kandidátov na primátora zaregistrovala, rovnako aj 65 záujemcov o miesta poslancov mestského zastupiteľstva.

(Autor: Supa)

V Piešťanoch sa bude v komunálnych voľbách 29. októbra uchádzať o hlasy voličov až deväť kandidátov na post primátora. Je to rovnaký počet, ako pred štyrmi rokmi.

Mestská volebná komisia zaregistrovala kandidátov Vladimíra Bakitu (NEKA), Martina Cifru (Starostovia a nezávislí kandidáti), Martina Grausa (NEKA), Tomáša Hudcoviča (NEKA), terajšieho primátora Petra Jančoviča (NEKA), Martina Madla (Hlas – SD), Jozefa Stupavského (Národná koalícia/nezávislí kandidáti), Zuzanu Svrčekovú (NEKA) a Alžbetu Vlčkovú (Skúsme to inak). Z aktuálnych kandidátov pred štyrmi rokmi okrem terajšieho primátora Jančoviča sa o najvyšší post v meste uchádzala Zuzana Svrčeková, ktorá vtedy skončila na štvrtom mieste.

O 21 miest poslancov Mestského zastupiteľstva v Piešťanoch sa v dvoch volebných obvodoch uchádza spolu 65 kandidátov (TU NÁJDETE ICH ZOZNAM). Kúpeľné mesto Piešťany má viac ako 27 tisíc obyvateľov.

SITA

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav