Letné tábory v Ahoji plné radosti

  • Mladí dnes / Piešťany
  • 9. septembra 2022, 00:02

Aj toto leto si Centrum voľného času Ahoj v Piešťanoch pripravilo pre deti pestrú ponuku denných letných táborov. V mesiaci júl si mohli vybrať zo štyroch.

Prázdninujúci školáci si v táboroch užili kopec zábavy i hier. (Autor: archív CVČ)

Prvý a druhý júlový týždeň boli tábory zamerané na športové aktivity. Spolu 45 detí zažilo zábavné tréningy, ktoré sa realizovali na ZŠ F. E. Scherera a ZŠ Holubyho. Deti mali možnosť vyskúšať si rôzne športy a športové hry ako futbal, basketbal, hádzanú, vybíjanú, gymnastiku či baseball. Súťažili proti sebe ako jednotlivci, ale aj ako skupiny a na konci tábora dostali všetky darčeky, diplomy a medaily. Okrem súťaží boli v piešťanskom Eko parku či v kukuričnom bludisku v Hornej Strede.

Tretí a štvrtý táborový týždeň sa niesol v duchu dobrodružných a turisticko-poznávacích aktivít. V tábore Dobrodruh deti navštívili zábavný park Team-up na štýl pevnosti Boyard, kde ich čakali rôzne zábavné miestnosti s prekážkami a úlohami, i Heroes laser arénu v Trnave a tábor zakončili na trenčianskom kúpalisku a v lanovom parku Tarzania v lesoparku Brezina nad Trenčínom.

Posledný júlový týždeň deti v turisticko-poznávacom tábore navštívili jaskyňu Driny a okolitý les, absolvovali turistiku na Havran, previezli sa Piešťanským expresom, vyrábali si keramiku na hrnčiarskom kruhu a v závere týždňa sa schladili a vyjašili v bazéne.

V auguste deti čakal ešte hádzanársky pobytový tábor, ktorý sa konal na Výtokoch v obci Moravany nad Váhom. Tábora sa zúčastnilo okolo 50 detí a vedúci si pre ne pripravili okrem hádzanárskych tréningov aj návštevu keramickej dielne v CVČ, prechádzky do mesta a okolia či večernú opekačku.

Počas všetkých táborových týždňov si prázdninujúci školáci užili kopec zábavy, hier i zážitkov a tešia sa na ďalšie dobrodružstvá opäť o rok. 

CVČ Ahoj

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav