Hasiči riešili búračky v Piešťanoch aj v Sokolovciach

  • Piešťanský týždeň / Nezaradené / Spravodajstvo
  • 6. septembra 2022, 08:00

Piešťanskí hasiči riešili nielen dopravné nehody, zachraňovali aj starenku a hasili horiaci kontajner.


Na križovatke pri OD Kocka havarovalo osobné auto s motocyklom. (Autor: HaZz PN)

V pondelok 29. augusta podvečer sa na križovatke pri OD Kocke v Piešťanoch stala dopravná nehoda osobného motorového vozidla s motocyklom. Privolaní hasiči vytýčili miesto nehody dopravnými kužeľmi, poskytli zranenej osobe prvú predlekársku pomoc. Dvoch účastníkov nehody napokon odviezli záchranári do nemocnice.

V noci v utorok 30. augusta piešťanských zavolali na pomoc pri otváraní vchodových dverí do rodinného domu na Výtockú ulicu v Moravanoch nad Váhom, kde spadla staršia pani, ktorá si sťažovala na bolesť bedrového kĺba. Hasiči dvere otvorili bez poškodenia, o starenku sa postarali záchranári, odviezli ju do nemocnice.

Na križovatke ulíc Piešťanská-Školská v Sokolovciach nabúrali do seba v stredu 31. augusta ráno osobné auto a dodávka. Bočný náraz do dodávky spôsobil, že hasiči museli osobné auto odtiahnuť, aby otvorili dvere vodičky v dodávke. Tá si sťažovala na bolesť chrbtice. Hasiči jej poskytli prvú predlekársku pomoc a záchranári ju odviezli do nemocnice.

V ten istý deň ešte hasičov privolali do Piešťan na Javorovú ulicu, kde pred desiatou hodinou večer horel 240 – litrový kontajner na komunálny odpad. Hasiči požiar zlikvidovali.

(vd), foto HaZZ

Na križovatke pri OD Kocka havarovalo osobné auto s motocyklom.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof