Tenis: Dorastenky strieborné, dorastenci berú bronz

  • Šport / Tenis
  • 24. augusta 2022, 00:01

Mládežnícki tenisti a tenistky z TK Kúpele Piešťany odohrali počas uplynulého týždňa turnaje majstrovstiev Slovenska. Zo zisku cenného kovu sa tešia dorastenky aj dorastenci.

Dorastenky TK Kúpele skončili na majstrovstvách Slovenska na druhom mieste (Autor: TK Kúpele Piešťany)

Vo štvrtok to, žiaľ, podľa predstáv nevyšlo a dorastenky TK Kúpele vo finále majstrovstiev Slovenska podľahli Slávii STU Bratislava najtesnejším rozdielom 3:4. Strieborné družstvo hralo na MSR v zložení: Katarína Pavlechová, Karolína Mráziková, Terézia Mĺkva, Stella Izabela Švorcová, Sofia Somoano a Gabriela Somoano. Nehrajúcim kapitánom bol Martin Durdík a vedúcim družstva David Švorc.

Mladší žiaci na medailu na domácich majstrovstvách Slovenska nedosiahli, v boji o bronz podľahli ŠK Pepas Slovenská Ľupča 3:4. Tréner Andy Brown však môže byť na svojich zverencov právom hrdý, pretože celé tri dni bojovali, skvelo sa povzbudzovali a hrali na hranici svojich možností. O štvrtú priečku sa pričinili: Artur Bartovic, Oleh Pavlysh, Patrik Košťany, Jakub Rusnák, Daniel Massalkhi a Martin Kazárik.

Dorastenci TK Kúpele porazili MŠK Poprad-Tatry 5:2 a vybojovali na majstrovstvách Slovenska skvelé tretie miesto. O tento nečakaný úspech sa pričinil tím v zložení: Tomáš Talajka, Oliver Kecskéš, Jakub Sevčík, Pavel Gula, Alex Lapšanský, Martin Paulík, Martin Srnánek a Daniel Dvorský. Kapitánom bol Matúš Belanec, vedúcim družstva Martin Greguš, hlavným trénerom Miloslav Grolmus.

TK Kúpele Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel