Horná Streda: Agresívny muž napadol dvojicu manželov v rodinnom dome

  • Krimi / Spravodajstvo
  • 22. augusta 2022, 14:01

Polícia vzniesla obvinenie pre prečin porušovania domovej slobody v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania 31-ročnému mužovi. Polícia ho viní z toho, že napadol dvojicu manželov v rodinnom dome v Hornej Strede.

(Autor: polícia)

Podľa policajného vyšetrovania agresívny útočník pod vplyvom alkoholu vykopol plastové dvere a v izbe manželského páru napadol muža, pričom ho päsťami udieral po celom tele a nožom porezal do tváre. Tomu sa podarilo ujsť na ulicu pred dom a privolať políciu. „Páchateľ mu spôsobil rezné rany na tvári, hematómy v oblasti hlavy a tiež zlomeniny stavcov,“ uviedla polícia.

Privolaná policajná hliadka páchateľa spacifikovala a umiestnila v celej policajného zaistenia. „Policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby a spisový materiál odovzdal prokurátorovi na ďalšie konanie. Sudca Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom sa s návrhom stotožnil a obvinený muž, ktorý bol už v minulosti súdne trestaný si na súd počká vo väzbe,“ dodala polícia s tým, že v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 5 rokov.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 15. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom odporcov vojenskej služby, Svetovým dňom atletiky, Svetovým dňom rodiny a…
  • 15.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 16. mája 2024
Meniny má Svetozár, zajtra Gizela