Piešťanskí mladí hokejisti budú trénovať v Trnave a Novom Meste

V mládežníckom hokejovom klube HK Havrani Piešťany musia počas letných mesiacov riešiť aj zásadnú otázku. Keďže problém so zimným štadiónom v Piešťanoch sa ich bezprostredne dotýka, predstavitelia klubu museli riešiť, kde budú mladí hokejisti trénovať a hrať zápasy. Našťastie sa im na najbližšie týždne podaril nájsť „azyl“ v okolitých mestách.

Hráči HK Havrani Piešťany sa pod vedením svojich trénerov zúčastnili v prvom augustovom týždni hokejového kempu v Leviciach. (Autor: HK Havrani)

„Vedenie HK Havrani zabezpečilo tréningový proces pre svojich hráčov v spolupráci s Novým Mestom nad Váhom, kde nám vyšli v ústrety pre žiacke kategórie, dorast a predprípravku. Takisto prípravka má tréningy na celý august zabezpečené v Trnave, kde sme dokonca zabezpečili aj dopravu, čo v dnešnej dobe nie je jednoduché.

Počas nasledujúceho týždňa máme dohodnuté stretnutia v Senici a v Trnave, kde takisto by sme mali pokračovať v príprave pred nasledujúcou sezónou, pokiaľ mesto vyrieši problém so zimným štadiónom v Piešťanoch,“ ozrejmil nám situáciu šéftréner HK Havrani Radoslav Kolník.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund