Pánske topánky na každé ročné obdobie! Prehľad najlepších modelov

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 29. júla 2022, 13:55

Pri výbere pánskej obuvi by ste mali mať na pamäti niekoľko dôležitých otázok. V prvom rade musia byť topánky pohodlné, aby pokožka mohla voľne dýchať, aby sa predišlo nadmernému poteniu. Ak je v nich vlhko a teplo, bohužiaľ je to jednoduchá cesta k rozvoju mykózy. Dôležité je aj zvoliť správnu veľkosť, aby ste si zaistili pohodlie pri používaní. Vždy treba brať do úvahy materiál, z ktorého sú topánky vyrobené a kvalitu spracovania. Kúpou jedného univerzálneho páru topánok to nekončí, pretože by ste si mali vybrať ten správny model pre aktuálne poveternostné podmienky. Na Slovensku sú až štyri ročné obdobia, takže sa na to oplatí pripraviť.

Aké budú tie správne topánky na jeseň a v zime?

S jeseňou sa objavuje čoraz viac chladných dní a pribúdajú aj zrážky. Postupom času prichádzajú aj mrazy. Počasie je veľmi premenlivé, preto si treba vybrať správnu pánsku obuv, ktorá poskytne pohodlie a ochráni pred nepriaznivými vonkajšími faktormi. Najvhodnejšia je vyššia športová obuv, viac vybudovaná, aby sa voda po vkročení do mláky neliala do vnútri. Zrazu môže začať pršať a nikto nechce mať mokro v topánkach, čo spôsobuje nepohodlie a zvyšuje riziko prechladnutia. Jesenné topánky sú navrhnuté tak, aby chránili pred chladom a vlhkosťou, preto by ste sa mali poobzerať po modeloch vyrobených z nepremokavých materiálov, ako je Goretex. Perfektné sú kožené poltopánky, ktoré sú veľmi elegantné a odolné. Budú sa hodiť k mnohým pánskym štylizáciám, či už casualovým alebo elegantným. Malo by sa tiež vyžadovať, aby obuv neobmedzovala pohyb a mala dobrú tuhosť. V zime je najdôležitejšia hrubá podrážka, perfektné sú snehule a turistické topánky. Oplatí sa siahnuť predovšetkým po vysokých čižmách, ťažkých, s dezénom, ktorý znižuje riziko pošmyknutia na zľadovatenom povrchu. Obuv by mala byť teplá, preto dbajte na to, aby bola oteplená a akým materiálom. Mnoho mužov sa uspokojí s topánkami po členky. Podšívka by mala dobre absorbovať pot.

Ako by mala vyzerať jarná a letná obuv? 

Jar je dlho očakávaným ročným obdobím s dlhšími a teplejšími dňami. Slnka je čoraz viac, čo nás láka k vonkajším vychádzkam. Nakoniec možno vyradiť ťažké turistické topánky a snehule. Prichádza čas na ľahšiu obuv, menej obtiahnutú / Teraz si môžete vybrať medzi športovou obuvou, ktorá je ako stvorená na každodenné nosenie, na tréning, na výlet s kamarátmi, na prechádzku. Na jar môžete pokojne siahnuť po poltopánkach, ktoré sú momentálne dostupné v mnohých farbách. V prípade mužov sa oplatí zamerať na všestrannosť, teda topánky v tlmených farbách. Čierna a hnedá poskytujú skvelé možnosti pre štylizácie. Stojí za to staviť na elastické podrážky a širokú špičku. Kožené topánky sú najlepšie. V lete sú ľahké a vzdušné sandále ako stvorené. Páni môžu siahnuť po šľapkách a dokonca aj žabkách. Skvele fungujú modely s mierne vybudovaným podpätkom alebo pevnými remienkami. Podošva má byť profilovaná, dôležitá je aj protišmyková podšívka. Pre nákup sandálov navštívte stránku https://wojas.sk/topanky-panske-sandale. Každú sezónu sa tu objavujú nové kolekcie topánok na každé ročné obdobie.

Inzercia

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava