Ako byť ozdobou svadby, aj keď nie ste nevesta?

  • Inzercia
  • 28. júla 2022, 23:01

Ak nepatríte k pravidelným účastníčkam rôznych plesov, zrejme najčastejšou spoločenskou udalosťou, na ktorej sa ocitnete, je svadba. Samozrejme, vaša bude (v ideálnom prípade) jedna, ale určite celkom pravidelne dostávate pozvania na svadbu od kamarátok, či rodinných príslušníkov.

Autor: Wedding and lifestyle / Shutterstock.com

Nielen nevesta môže na svadbe zaujať

A aj keď práve nejde o vašu svadbu, určite chcete na každej zažiariť. A nielen úsmevom a dokonalým chrupom, ktorý máte vďaka účinnému zubnému strojčeku. Samozrejme, kráľovnou večera by mala byť nevesta a nepísané pravidlo hovorí, že žiadna žena by ju na svadbe nemala zatieniť a strhávať pozornosť na seba.

Ale nie je predsa scestné už len porovnávať nevestu s ostatnými účastníčkami svadby? Nevesta by mala byť „kategória“ sama o sebe a vy tak kľudne môžete „vytiahnuť všetky tromfy“ a vynikať spomedzi ostatných žien na svadbe.

Zaujmite bez toho, aby ste pôsobili príliš vyzývavo

„Vyťahovanie tromfov“ však nemyslíme tak, že si zvolíte šaty na svadbu s čo najväčším výstrihom. Tie prenechajte ženám, ktoré nevedia zaujať inak. Rozhodne sa však nebojte šiat s originálnym strihom a výraznou farbou. Ak sa zároveň hodia k vašej postave, budete pútať pozornosť aj bez toho, aby ste sa príliš odhaľovali.

Čo sa obuvi týka, bez opätkov to nepôjde, ale výšku a hrúbku opätku vyberajte podľa toho, ako zvládate chôdzu s nimi. Zbytočne budete mať vysoké ihličky ak každý váš krok bude vyzerať neisto (a to nehovoríme o tancovaní). Komfort je často nevyhnutný pre sebavedomé vystupovanie, ktoré zvyšuje vašu atraktivitu.

A čo šperky? S nimi to nepreháňajte a obzvlášť nie ak ste dbali na našu radu s výberom výrazných šiat. V takom prípade zvoľte len decentné šperky, ktoré zvýraznia vašu krásu bez toho, aby s vašimi šatami súperili o post dominanty vášho outfitu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 1. mája 2024
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund