Reklama na externej LED obrazovke je obojstranne výhodná

  • Inzercia
  • 26. júla 2022, 23:01

Marketing vo všetkých svojich podobách má veľký vplyv. Často je to práve dobrý marketing, ktorý rozhoduje o úspechu, či neúspechu. Preto mnohé spoločnosti neváhajú s investovaním značnej sumy do rôznych foriem reklamy.

Autor: khan3145 / Shutterstock.com

Stop fádnym bilbordom

Investícia do marketingu má totižto potenciál vysokej návratnosti v podobe vyšších ziskov. Pochopiteľne však svet marketingu nie je zaujímavý len z pohľadu zákazníka, ale aj z pohľadu toho, kto marketingové služby a priestor na reklamu ponúka.

Takýmto priestorom môže byť aj LED obrazovka. Ak si pozriete ponuku niektorej z firiem, ktoré sa zaoberajú výhodným predajom LED obrazoviek, rýchlo zistíte, že takýchto obrazoviek je niekoľko rôznych druhov. Medzi najpopulárnejšie patria exteriérové LED obrazovky, ktoré sú modernejšou a účinnejšou náhradou bilbordov.

Práve záplava bilbordov na našich uliciach a cestách je dôvodom, prečo stúpa dopyt po reklame na externých LED obrazovkách. Takáto reklama je totižto spôsobom, ako sa odlíšiť od konkurencie a zaujať potenciálnych zákazníkov.

Jednoduché ovládanie, minimálna údržba a rýchla návratnosť

A čo ponúkajú externé LED obrazovky ich majiteľom a teda poskytovateľom reklamy na nich? V prvom rade investíciu s rýchlou návratnosťou. Pri výhodne umiestnenej obrazovke a jej plnej vyťaženosti sa návratnosť pohybuje v rozmedzí 2 – 5 mesiacov.

Externé LED obrazovky pritom nevyžadujú žiadne zbytočné náklady. Zatiaľ čo pri zmene reklamy na bilbordoch je potrebné riešiť prenajímanie pracovných plošín a ďalšie veci, pri LED obrazovke vám stačí vedieť používať počítač a zobrazovanú reklamu zmeníte jednoducho.

A životnosť takejto obrazovky? Tá je v priemere 11 rokov a pritom okrem plánovaných kontrol nie je potrebná žiadna extra starostlivosť. Keďže externé LED obrazovky sú určené na vonkajšie použitie, sú skutočne odolné.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 29. apríla 2024
Meniny má Lea, zajtra Anastázia