Ako nosiť tenisky aj mimo športových aktivít?

  • Inzercia
  • 25. júla 2022, 09:00

Zrejme by sme nenašli obuv, ktorá by bola obľúbenejšia, než sú tenisky. Nájsť vôbec niekoho, kto by nevlastnil aspoň jeden pár tenisiek, to by bola priam nadľudská úloha. Obzvlášť po tom ako tenisky vyšli z „tieňa“ športovej obuvi a stali sa módnou záležitosťou vhodnou k rôznym outfitom.

Autor: Dmitry Tkachuk / Shutterstock.com

Kožené tenisky do každého počasia

V súčasnosti je jedno, či si idete zabehať, alebo rozmýšľate, kam v Bratislave sa ísť večer zabaviť. Na nohách budete určite mať štýlové tenisky. A keďže tenisky už nie sú len o športe, hodí sa, ak budete mať doma viac, než len jeden pár. Aké elegantnejšie tenisky by ste teda určite mali mať doma?

Začnime koženými teniskami tmavších odtieňov, ktoré sú ideálne aj do upršaného počasia, keďže sa nemusíte báť, že by vám premokli. Okrem toho vyzerajú elegantnejšie a tak sú priam určené na každodenné nosenie mimo športových aktivít. Kožené tenisky akéhokoľvek strihu sa hodia k čiernym džínsam a štýlovému tričku. Počas chladnejších dní môžete tento outfit doplniť koženou bundou a získate „rockerský“ vzhľad.

Biele tenisky skombinujete takmer s čímkoľvek

Ak nie ste príliš zástancom outfitov, v ktorých dominuje čierna farba, môžete si obuť jednoduché biele nízke pánske tenisky. Či budú kožené, alebo ľahšie a vzdušnejšie látkové, ktoré sa viac hodia na leto a slnečné dni, na tom nezáleží ak ich správne kombinujete. A aká je tá správna kombinácia? Klasické modré džínsy a jednofarebné tričko. Áno, je to jednoduchý outfit, ale rozhodne ním nič nepokazíte.

Popravde, nízke biele tenisky sú zrejme najvšestrannejšie spomedzi všetkých rôznych druhov tenisiek. Ak u vás v práci vládne neformálna atmosféra, ktorá vám dáva väčšiu voľnosť pri obliekaní sa do práce, sú to práve takéto tenisky, ktoré sa do práce hodia. K nim si oblečte džínsy, tričko a keď bude chladnejšie, pridajte sveter a pohodlný a zároveň štýlový outfit do neformálneho pracovného prostredia máte na svete.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava