Zvlnený asfalt pri Tescu zatiaľ opravovať neplánujú

Vrbovská cesta je vstupnou bránou do mesta Piešťany nielen pre bežné automobily idúce z diaľnice, ale aj pre autobusy, kamióny a ďalšie ťažšie vozidlá. To sa prejavuje aj na stave vozovky, pričom na okružnej križovatke pri Tescu je už dlhšie obdobie výrazne zvlnený asfalt. Zatiaľ ho opravovať nebudú.

Okrem výjazdu smerom na diaľnicu je asfalt zvlnený aj v smere do mesta. (Autor: am)

Vrbovská cesta je súčasťou komunikácie druhej triedy s číselným označením 499. Od hraníc s Trenčianskym krajom až po hranicu s Nitrianskym krajom ju spravuje Trnavská župa. Zaujímalo nás, či plánuje túto nerovnosť v blízkej dobe opraviť. „Na predmetnej križovatke aktuálne neplánujeme realizovať rekonštrukcie. V rámci cesty II/499 sme realizovali rekonštrukciu mosta nad diaľnicou D1 pri Piešťanoch,“ uviedli z komunikačného oddelenia Trnavského samosprávneho kraja.

Namiesto toho sa na tejto ceste orientujú na ďalšie poškodené mostné prepojenie. „Na rovnakej ceste sa nachádza most cez potok Dudváh pred obcou Trebatice, ktorý je zahrnutý do plánov rekonštrukcií,“ doplnili. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava