Vlakom za termálom s výhodným aquapassom

  • Tip na výlet
  • 23. júla 2022, 00:01

Letnú sezónu v termálnych vodách Žitného ostrova si teraz môžete užiť ešte výhodnejšie. Aquapass je výhodná balíková ponuka, ktorá zahŕňa spiatočný lístok na vlak, celodenný vstup do Thermalparku Dunajská Streda a bezplatnú autobusovú dopravu medzi železničnou stanicou a aquaparkom. Kombinácia osvieženia v jednom z najobľúbenejších a najnavštevovanejších rekreačných stredísk južného Slovenska a pohodlnej dopravy dáva príležitosť zrelaxovať a zároveň si vychutnať čaro Žitného ostrova.

(Autor: krajzazitkov.sk)

Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj v spolupráci s OOCR Žitný ostrov a jej členom Thermalpark Dunajská Streda týmto produktom nadväzuje na svoje predchádzajúce aktivity, ktorými prepája okolité kraje a prináša ich obyvateľom možnosť objavovať známe aj menej známe miesta. „Som veľmi rád, že vďaka spojeniu viacerých partnerov sa podarilo vytvoriť túto zľavnenú a veľmi výhodnú cenu za balíkový produkt, ktorý je zameraný na spoznávanie a rozvoj destinácie Žitný ostrov. Táto destinácia je známa svojou výbornou gastronómiou a vďaka jednému spoločnému výhodnému lístku na vlak a do aquaparku je skvelým tipom na celodenný výlet,“ objasnil predseda Krajskej organizácie cestovného ruchu Trnavský kraj a trnavský vicežupan Pavol Kalman.

Nasadnúť na vlak a nechať sa odviesť za zážitkami je pohodlný, ekonomicky výhodný spôsob cestovania, ktorý je zároveň zodpovedný k životnému prostrediu. Zo smeru Bratislava hl. st., Nové Zámky, Kúty, Trnava, Nitra, Komárno a Štúrovo so spiatočným lístkom zakúpeným v pokladnici na železničnej stanici získajú cestujúci celodenný vstup do aquaparkov s termálnou vodou.

Po príchode vlaku na železničnú stanicu môžu cestujúci vo vybraných časoch využiť bezplatnú autobusovú dopravu do aquaparku. Aquapassom sa preukážu pri vstupe do Thermalparku Dunajská Streda. Stačí si len vybrať, koľko krát počas letných dní si človek dopraje relax a využije kvalitné služby aquaparku s cenovo výhodným aquapassom.  

Cena aquapassu Vlakom za termálom:

  • Dospelý: 13 € / spiatočný vlak + celodenný vstup + transfer
  • Zľavnený: 9 €/ spiatočný vlak + celodenný vstup + transfer

*dieťa, žiak/študent, senior od 62 rokov, ŤZP, ŤZP-S

Aquapass Vlakom za termálom zahŕňa:

  • Jednodňový spiatočný lístok na vlak
  • Celodenný vstup do Thermalparku Dunajská Streda
  • Spiatočný odvoz autobusom zo železničnej stanice priamo do areálu kúpaliska a späť zadarmo

Všetky bližšie informácie nájdete na https://www.krajzazitkov.sk/sk/termal/index

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav