Piešťanský Diplomat Dental získal cenu Red Dot Award za top zubárske kreslo

Piešťanci zo spoločnosti Diplomat Dental doslova zvalcovali svetovú konkurenciu na prestížnej dizajnérskej súťaži. Získali cenu Red Dot Award za top zubárske kreslo. Sedemdesiatpäť expertov z oblasti dizajnu ich posunulo na víťaznú priečku spomedzi jedenásťtisíc produktov z desiatok štátov sveta. K medzinárodnému oceneniu iF Design Award blahoželáme aj my.

Medzinárodné ocenenie iF Design Award získal Model Pro 600 z produkcie piešťanskej firmy Diplomat Dental. (Autor: FB Diplomat Dental)

Inteligentné ovládanie, databázy pacientov a röntgenové skeny vždy po ruke zubára, rýchla a efektívna údržba, špičkový dizajn, pohodlie inšpirované výrobcami automobilového priemyslu na základe hĺbkového výskumu ergonómie a ešte mnoho ďalších predností má víťazný model zubárskeho kresla z dielne rodinnej firmy Diplomat Dental sídliacej na Vrbovskej ceste v Piešťanoch.

Čo o svojom výrobku hovoria odborníci z Diplomat Dental?

Model Pro 600 prináša nový štandard prispôsobenia, a to nielen vo fáze predfabrikácií, ale vďaka neobmedzenému počtu prednastavených programovateľných prostredníctvom Diplomat Connect App aj počas celého vášho každodenného pracovného života. Inteligentné ovládanie je úplne prispôsobiteľné a dá sa vopred nastaviť tak, aby vyhovovalo potrebám vašich špecifických nástrojov, štýlu práce alebo konkrétnym operáciám. Zubári si vylepšia každodenný pracovný postup pomocou inteligentných funkcií.

Pôsobivé tabletové zariadenie Model Pro 600 nemá len aplikáciu Diplomat Connect, ale funguje aj so všetkými aplikáciami z oficiálnych obchodov s aplikáciami. Databázy pacientov, röntgenové skeny a ďalšie veci môžu mať vždy po ruke. Okrem toho môžu zrkadliť obrazovku tabletu na hlavnom monitore zubnej jednotky.

Pracovný priestor je navrhnutý tak, aby zabezpečoval pohodlný a príjemný užívateľský zážitok – od smart funkcií až po vysokokvalitné materiálové úpravy aj na tých najmenších detailov.

Údržba je hotová skôr, než dopoviete „temporomandibulárny kĺb“. S Modelom Pro sa cítite skvele aj počas najbežnejších úloh. Vďaka smart systémom implementovaným v zubárskej súprave vaša denná údržba potrvá iba krátku chvíľu.

Kombináciou inteligentného ovládania a sofistikovaného dizajnu sa Model Pro 600 stáva revolučným krokom do budúcnosti stomatológie. Pohyb je plne kontrolovateľný pomocou aplikácie Diplomat Connect. Navyše každý je prekvapivo hladký vďaka zvýšenej stabilite Modelu Pro 600.

Autori modelu v spolupráci s profesionálmi z automobilového priemyslu postavili stoličku Model Pro 600 na základe hĺbkového výskumu ergonómie. Unesie až 200 kilogramov, no ponúka pohodlné riešenia aj pre tých najmenších pacientov.

S Modelom Pro 600 majú zubári na výber desiatky možností. Prispôsobia si farbu stoličky a čalúnenie podľa svojho vkusu. Výrobcovia sa držia zásady: vaša zubná ordinácia, vaše rozhodnutie!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav