Clarkson, Hammond a May natáčali slovenský špeciál Grand Tour aj v Piešťanoch

  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
  • 10. júla 2022, 08:24

Známi britskí moderátori Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May v závere júna v rámci nakrúcania nového špeciálu The Grand Tour dorazili na Slovensko. Moderátorov svetovo sledovanej motoristickej relácie zaregistrovali v Žiline, Bratislave, ale i v Piešťanoch. Jeremy Clarkson si na letisku pri kúpeľnom meste vyskúšal Roadster 1100 OHC zo zbierky mladoboleslavskej Škody.

Moderátorská trojica strávila noc v hoteli Thermia Palace na Kúpeľnom ostrove. (Autor: Instagram Jeremy Clarkson)

Pokiaľ ste fanúšikmi televíznych relácií Top Gear alebo The Grand Tour, moderátori vám musia byť známi. Podľa internetovej stránky svetapple.sk bol príchod tejto trojice na Slovensko spojený s natáčaním ďalšieho dielu ich populárnej šou, ktorá sa odohráva aj v našej krajine. O tom, že ide jednoznačne o natáčanie relácie, ktorú táto trojica moderuje, svedčí i množstvo filmárskej techniky a všadeprítomný štáb, ktorý ich na ceste aj na letisko do Piešťan sprevádzal.

Jeremy Clarkson sa po piešťanskom letisku vozil na automobile Škoda 1100 OHC z roku 1958.

Podľa informácií z účtu Jeremyho Clarksona na sociálnej sieti sa po piešťanskom letisku vozil na vozidle Škoda 1100 OHC z roku 1958. Jeremy do popisu napísal len „Skoda: absolutely fantastic.“ Clarkson zverejnil aj video, ktoré zachytáva jeho krátku jazdu po pristávacej dráhe letiska. Na svojom účte tiež uverejnil video, ktoré natočil na terase reštaurácie hotela Thermia Palace, kde mala moderátorská trojica prespať. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava