Olympiáda pre deti v Šípkovom

  • Inzercia
  • 7. júla 2022, 19:17

Na futbalovom štadióne v Šípkovom sa v sobotu 25. júna konala olympiáda pre deti, ktorá bola súčasťou oslavy Dňa detí. Olympiádu pre menších aj väčších zorganizovalo občianske združenie Deti, príroda a zdravie v spolupráci s Obcou Šípkové a ďalšími dobrovoľníkmi.

Olympiáda sa konala v sobotu 25. júna na futbalovom štadióne v Šípkovom. (Autor: OZ Deti, príroda a zdravie )

Deti plnili niekoľko disciplín potrebných na všeobecný rozvoj – precvičovali si obratnosť, silu, mierenie, zručnosť, spoznávali prírodu, ale tiež zásady bezpečnosti pri hre a slušnosti. Olympiáda bola realizovaná vďaka podpore Trnavského samosprávneho kraja. Deti okrem medailí dostali aj pekné darčeky, ktoré im budú túto zaujímavú akciu pripomínať. Okrem športovania si pozreli divadelné predstavenie, zaskákali si na nafukovacích atrakciách, povozili sa na koníkoch. Na všetkých čakalo aj vďaka šikovným šípkovským mamičkám bohaté občerstvenie.

Veľká vďaka patrí Trnavskému samosprávnemu kraju (program Podpora aktivít organizácií na území Trnavskej župy) a tiež všetkým, ktorí sa podieľali na organizácii veľkého dňa našich detí, ich rozžiarené očká nás všetkých hriali pri srdci. Ďakujeme.

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof