Hrboľ na cyklochodníku do Hornej Stredy zaplátali ale policajti hľadajú svedkov vážnej nehody

Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti nehody na cyklotrase medzi Piešťanmi a Hornou Stredou a hľadajú jej svedkov. K pádu 67 ročného cyklistu došlo v sobotu 25. júna okolo 17:00 hod. Starší muž si počas jazdy na bicykli nevšimol nerovnosť v strede cyklotrasy. S kolesom na ňu nabehol tak nešťastne, že spadol na zem a vážne si pri páde poranil hlavu. Záchranári ho po nehode urýchlene previezli do piešťanskej nemocnice.

Cyklochodník je už opravený a výmoľ zaplátaný betónom. (Autor: supa/polícia)

„Ak ste išli v tom čase okolo a priebeh pádu ste videli, zavolajte na bezplatné telefónne číslo 158, príďte osobne na dopravný inšpektorát v Piešťanoch alebo nám napíšte súkromnú správu na FB Polícia SR – Trnavský kraj,“ vyzýva na sociálnej sieti polícia.

V ten istý deň policajti na tom istom mieste dokumentovali ďalšiu nehodu. Štyridsaťjeden ročný cyklista chcel predchádzať v smere jazdy päťdesiattriročnú ročnú cyklistku. Prešiel do stredu cyklotrasy, kde už nestihol zareagovať na nerovnosť, stratil stabilitu a dostal sa do kolíznej situácie s predchádzanou cyklistkou.

So svojim bicyklom dopadol na staršiu ženu. Tá si pri páde na zem zranila zápästie. Podľa predbežnej správy z nemocnice utrpela žena ľahké zranenie. Muž bol s drobným oderkami jednorazovo ošetrený. Obaja cyklisti mali dychové skúšky na alkohol negatívne.

Podľa vyjadrení Trnavského samosprávneho kraja pre RTVS za výmoľ na ceste je vraj zodpovedná invazívna huba.

Cyklochodník je však už opravený a výmoľ zaplátaný betónom.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava