Na zastávke v obci Lúka sa agresívny recidivista vyhrážal žene zabitím

  • Spravodajstvo / Región
  • 30. júna 2022, 11:17

Polícia obvinila z prečinu nebezpečného vyhrážania 43-ročného muža. Na autobusovej zastávke v obci Lúka vulgárne nadával a vyhrážal sa zabitím žene aj podpálením domu v prítomnosti jej maloletého dieťaťa.

(Autor: Google Maps)

Ako ďalej doplnila polícia, agresívny muž neskôr vyhľadal ženu v mieste jej bydliska, opakovane jej vulgárne nadával, vyhrážal sa jej zabitím a aj tým, že jej podpáli dom. „Žena požiadal políciu o pomoc. Policajti ešte v ten deň páchateľa vypátrali a obmedzili na osobnej slobode. Bola s ním vykonaná dychová skúška s pozitívnym výsledkom 3,54 promile alkoholu,“ uviedla k prípadu polícia.

Obvinený muž bol v minulosti osemkrát súdne trestaný za majetkovú trestnú činnosť a aj za trestný čin nebezpečného vyhrážania. „Poverený policajt spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby. Spolu so spisovým materiálom ho predložil prokurátorovi na ďalšie konanie,“ dodala polícia.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava