Hľadáte ubytovanie v Púchove? SISI Pension splní vaše požiadavky

  • Inzercia
  • 29. júna 2022, 12:00

Aj keď Púchov nepatrí medzi top turistické lokality, rozhodne ponúka dostatok dôvodov na to, aby ste si tu niekedy našli ubytovanie na ľubovoľný počet nocí. A dobrou správou je to, že vhodné ubytovanie aj ponúka.

Zdroj obrázka: Autor: riskantt_lola / Shutterstock.com

Prišli ste pracovne alebo si chcete oddýchnuť?

Nezáleží na tom, či hľadáte dobré ubytovanie v Púchove kvôli tomu, že chcete bližšie spoznať prírodu a históriu v okolí tohto mesta, alebo ste manažér, ktorého čakajú obchodné stretnutia a rokovania v niektorej z množstva významných firiem v oblasti, prípadne organizujete v blízkom okolí napríklad svadbu a potrebujete ubytovanie pre hostí. V Púchove sa nachádza penzión, ktorý splní všetky vaše požiadavky.

Je ním SISI Pension, ktorý ponúka príjemné a komfortné ubytovanie a to naviac za veľmi priaznivé ceny. Vlastné sociálne zariadenie, TV, či chladnička na izbe, to je samozrejmosťou, ale čím dokáže SISI Pension zaujať je, že nielen v apartmánoch, ale aj v štandardných izbách nájdete kuchynskú linku a jedálenský stolík. To sa len tak niekde nevidí.

Nájdete tu všetko, čo budete potrebovať

Zariadenie penziónu je moderné a udržiavané, nemusíte sa teda báť, že závesy a pánty budú ledva držať a „zaváňať“ úrazom. Wifi na izbe patrí taktiež medzi štandard, ktorý samozrejme ponúka aj SISI Pension.

V cene pobytu je aj parkovanie, takže ak prichádzate vlastným autom, nemusíte riešiť, kde ho budete parkovať. Ako bonus je parkovisko pod dohľadom kamier, takže o bezpečnosť áut hostí sa tu rozhodne dbá.

Poloha penziónu sa nedá označiť inak ako výhodná. V okruhu len 500 metrov nájdete supermarkety, športové ihriská, saunu, plaváreň, zimný štadión, čerpaciu stanicu aj bankomat. Inak povedané, všetko, čo by ste mohli počas vášho pobytu potrebovať, budete mať skutočne nablízku. Aby vám nič nechýbalo.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana