Bude mať vaša partnerka sviatok a vy neviete, čo jej kúpiť? Poradíme

  • Inzercia
  • 29. júna 2022, 12:00

Vybrať darček pre svoju partnerku, napríklad k narodeninám, je pre niektorých mužov nočnou morou. Nech rozmýšľajú ako rozmýšľajú, nenapadne im nič, čo by bolo podľa nich vhodné. Ak je to aj váš prípad a sviatok vašej partnerky sa blíži, ste tu správne.

Zdroj obrázka: Autor: Mix and Match Studio / Shutterstock.com

Rada číta, chodí do posilňovne alebo miluje adrenalín?

Začneme hneď jedným z najobľúbenejších (ak nie tým úplne naj) darčekom vo všeobecnosti, čiže knihou. Vyberajte podľa toho aká literatúra zaujíma vašu partnerku, ale ak si neviete poradiť, romantickou beletriou zvyčajne nič nepokazíte.

Ak vaša partnerka trávi viac času v pohybe ako pri knihách, potešiť ju môžu užitočné smart hodinky s množstvom funkcií určených pre aktívnych ľudí. Svoje tréningy tak bude mať pod väčším dohľadom, čo jej pomôže k efektívnejšiemu dosahovaniu svojich cieľov, či už to bude zlepšenie kondície, alebo budovanie svalovej hmoty (len sa potom nečudujte, keď vás porazí v pretláčaní rukou).

V prípade, že budete chcieť namiesto materiálnych vecí dopriať svojej partnerke nejaký zážitok, nezabudnuteľný pre ňu bude určite vyhliadkový let lietadlom. Ak bude naviac v okolí vášho bydliska, bude pre ňu určite zážitkom vidieť svoj domovský kraj z vtáčej perspektívy. Samozrejme, takýto darček nie je vhodný ak sa vaša partnerka bojí výšok.

Aby vyzerala a voňala naozaj svetovo

Každá žena (alebo aspoň drvivá väčšina) miluje módu. Prirodzene sa tak javí ako vhodný darček aj nejaké oblečenie, avšak trafiť správnu veľkosť môže byť pri niektorých druhoch oblečenia problém. Preto vyberajte oblečenie, pri ktorom je trafiť veľkosť ľahšie. To sa týka napríklad obľúbených dámskych tričiek s potlačou.

Našim posledným tipom je značkový parfum. Pri výbere parfumu sa riaďte jednak obľúbenými vôňami vašej partnerky, ale nebojte sa „zapojiť“ aj svoj nos. Veď jej predsa nekúpite parfum, ktorý vám voňať nebude.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof