Moderné technológie laserovej epilácie vás trvalo zbavia chĺpkov

  • Inzercia
  • 28. júna 2022, 10:49

Chĺpky na tele nie sú len mužskou záležitosťou, ale týkajú sa aj žien. Nejedna z dám určite neraz rozmýšľala nad tým ako sa čo najúčinnejšie zbaviť chĺpkov v podpazuší, na nohách, či na hornej pere.

Zdroj obrázka: Autor: Iryna Kalamurza / Shutterstock.com

Aj muži vyhľadávajú laserovú epiláciu

Ak by sme chceli definovať účinné odstránenie chĺpkov, celkom bez výhrad by sme tak mohli nazvať také, ktoré je trvalé. Presne také je odstránenie chĺpkov pomocou laserovej epilácie. O tom, že laserová epilácia je skvelou voľbou, svedčí aj fakt, že sa teší veľkej popularite a to dokonca nielen medzi ženami, ale čoraz viac vyhľadávajú takéto riešenie aj muži.

Toto riešenie je nielen účinné, keďže chĺpky sa odstraňujú aj s korienkami, ale zároveň je aj šetrné. Nečaká vás po ňom žiadny rekonvalescenčný režim a vy si tak budete môcť vychutnať svoju hladkú pokožku napríklad na niektorom z obľúbených wellness pobytov pre dvoch.

Za skvelý účinok a šetrnosť vďačí laserová epilácia hlavne technológii moderného frakcionovaného LED diódového laseru. Dá sa totižto individuálne nastaviť podľa konkrétneho typu pleti a pigmentácie pokožky.

Rýchlejšie, účinnejšie a šetrnejšie

Spomínaná možnosť individuálneho nastavenia má za následok, že takáto laserová epilácia je omnoho príjemnejšia oproti starším technológiám a riziko spálenia okolitej pokožky je v porovnaní s minulosťou úplne minimálne. Zvýšila sa aj rýchlosť zákroku a to až o 50 %. Nemusíme zdôrazňovať, že aj to prispieva k vyššiemu komfortu počas zákroku.

Takéto výrazne zvýšenie rýchlosti je možné vďaka tomu, že energia vysokofrekvenčného laseru, ktorá je potrebná na spálenie vlasovej cibuľky, je rozložená na jednotlivé impulzy, ktorých je až 10 za jednu sekundu. Vďaka tomu sa energia impulzov v cibuľke rýchlejšie nahromadí a korienok rýchlejšie odumiera.

Samozrejme aj napriek tomu, že zákrok je to šetrný, môže sa stať, že pokožka ostane mierne podráždená, začervenaná, či napuchnutá. Takáto reakcia je však prirodzená a zvyčajne sa do pár hodín (prinajhoršom dní) stratí.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav