Chráňte sa pred ostrým slnkom aj počas leňošenia na terase

  • Inzercia
  • 28. júna 2022, 10:47

Konečne prišlo leto a letné počasie a tak tí z vás, ktorí bývajú v rodinných domoch, zrejme trávia veľkú časť voľného času na svojich terasách. Veď konečne je na to počasie! Avšak ani dokonalé slnečné počasie neznamená, že vám na terase nič nehrozí.

Zdroj obrázka: Autor: Jerome.Romme / Shutterstock.com

Na slnko sme sa tešili, ale netreba to preháňať

Aj keď väčšinou sa s z prvých letných slnečných lúčov tešíme, netreba zabúdať, že pred slnkom a obzvlášť tým poludňajším, je potrebné sa chrániť. Veď aj rôzne drevené prvky vo vašej záhrade (napríklad záhradný nábytok, plot a podobne) chránite pred vplyvmi počasia kvalitným olejom na drevo, tak prečo nechrániť aj seba?

Nebojte sa, nebudeme sa natierať olejom (maximálne opaľovacím krémom). A chrániť sa ani neznamená, že musíte opustiť pohodlie svojej terasy a čerstvého vzduchu a schovať sa vo vnútri. Vôbec nemusíte ísť dovnútra ak svoju terasu vybavíte markízou. Tá dokáže na vašej terase vyčarovať príjemný tieň, v ktorom vám bude dobre aj počas najväčších horúčav.

Funkčné a elegantné riešenie, ktoré je pre každého

Niekto môže namietať, že namiesto investície do terasy je predsa možné použiť napríklad slnečník, či podobné tieniace prvky, ale tie zďaleka nedosahujú takú účinnosť ako práve kvalitné markízy. Tie dokážu na vašej terase udržať príjemnú klímu aj keď bude slnko naozaj horúce.

Nielenže sa budete na terase cítiť podstatne príjemnejšie, ale markíza vás bude zároveň chrániť pred škodlivými UV lúčmi. O rizikách spojených s nadmerným vystavovaním sa slnku predsa nemusíme hovoriť, pozná ich každý.

Markízy sú pritom nielen funkčným, ale aj elegantným riešením. Keď ju práve nepotrebujete, môžete ju zatiahnuť a vtedy nebude vôbec pôsobiť rušivo, práve naopak. Minimalistický dizajn splynie s vašou fasádou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 10. mája. Tento deň je Svetovým dňom pohybu ku zdraviu. Meniny má Viktória.
  • 10.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Plánovaná už raz odkladaná udalosť Natrime si svoje mesto sa v sobotu 4. mája uskutočnila v dopoludňajších hodinách. Iniciatíva vznikla…
  • 10.05.2024, 00:01
  • Piešťany / Spravodajstvo
sobota, 11. mája 2024
Meniny má Blažena, zajtra Pankrác