Strávte leto na kolesách s elektro bicyklom

  • Inzercia
  • 27. júna 2022, 23:33

Leto sa nezadržateľne blíži a s ním aj voľnejšie víkendy, dovolenky, viac chute na rekreáciu a relax. Prečo, by ste sa, ale držali konvenčných spôsobov akými je vylihovanie na gauči či pri bazéne, keď môžete spoznávať nádheru našich piešťanských končín, vyjsť si na čerstvý vzduch, užívať si dych berúce výhľady a ešte pri tomto všetkom aj poriadne zrelaxovať? Zdá sa vám to nemožné? To ste asi ešte nepočuli o elektrických bicykloch.

Freepik.com

Príslušné elektro bicykle môžete nájsť v pomerne rozmanitej druhovej, štýlovej, ale aj cenovej ponuke napríklad v prestížnom internetovom obchode Alza

V čom spočívajú benefity elektro bicyklov? 

Na prvý pohľad sa jedná o takmer totožné vizuálne prevedenia, akými disponujú obyčajné bicykle. V čom sa však odlišujú od tradičných, manuálne poháňaných bicyklov, na ktorých musíte zaberať, je spôsob, akým realizujú prepravu osôb. E-bike sú totižto, ako to už z názvu vyplýva, poháňané elektrinou, vďaka čomu sa môžete vybrať na cestu v podstate kamkoľvek a považovať takýto výlet, za úplný relax. Samozrejme, pokiaľ sa rozhodnete, že si chcete na bicykli niečo odšliapať aj vy sami, jednoducho prepnete na manuálny pohon a máte tradičný bicykel! Elektrické bicykle sú vhodné pre každého, od malých detí, cez dospelých, až po staršie generácie. Práve tu by sme radi vyzdvihli, že pokiaľ máte starých rodičov, ktorí by radi žili stále aktívny život, vďaka týmto šikovným moderným zariadeniam to určite pôjde! Zároveň to je skvelý spôsob, ako stmeliť rodinu a naplánovať si tak viac generačný spoločný výlet niekde do krásnej prírody v rámci cyklotrasy. Práve o cyklotrasách v našom okolí, si povieme niečo viac. 

Kam v Piešťanoch na elektro bicykli? 

Či už máte náš kraj zmapovaný od doliny ku doline v mysli alebo sú vám jeho časti cudzie, vybrať si cyklotrasu a držať sa na nej nie je nič zložité. Za redakciu vám určite odporúčame si vyhradiť aspoň pár dní voľna a vybrať sa na niektorú z uvedených cyklotrás. V prvom rade musíme spomenúť Kolookruh Sĺňava. Pomerne krátka, iba 11 km dlhá cyklotrasa, ktorá je perfektným odrazovým mostíkom pre skúšku vášho nového elektro bicykla. Tým náročnejším z vás odporúčame napríklad Vážsku cyklomagistrálu, Malokarpatskú magistrálu alebo Sedlo Havran s Čertovou pecou

Nezabudnite si zabaliť dostatok tekutín, jedla a hor sa na spoznávanie a opätovné si pripomínanie našich nádherných piešťanských končín! 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava