TOP ligu ovládli futbalisti 365 Teamu

Vo finále TOP ligy Piešťany v malom futbale sa stretli suverénny tím sezóny, ktorý vyhral všetky zápasy základnej časti a obe semifinále, 365 Team a tretí tím po základnej časti Capital Barber. V ich vzájomnom zápase v prvom kole sa zrodilo jednoznačné víťazstvo 365 Teamu v pomere 13:3, avšak počas sezóny sa sformoval Capital Barber v seriózneho vyzývateľa o titul. Finále sa napokon skončilo tesne 2:1 v prospech 365 Teamu.

Futbalisti 365 Teamu sa tešia z víťazstva v piešťanskej TOP lige v malom futbale. (Autor: Instagram Topliga.sk)

Prvý polčas bol veľmi vyrovnaný, mierne navrch mal 365 Team, avšak gól v ňom nepadol. Druhý polčas sa niesol v podobnom duchu a všetci prítomní si už začali opatrne želať penaltové vyvrcholenie, ktoré by zápasu naozaj svedčalo. V poslednej desaťminútovke sa však začali diať veci. Najskôr v 43. minúte po skrumáži pred bránou Capital Barber loptu poslal do siete Daniel Floriš a dostal 365 Team do vedenia.

Už-už to vyzeralo na tesné víťazstvo 365 Teamu, keď v 50. min zužitkoval priamy kop Patrik Chudý – 1:1. Penalty sa zdali byť vytúženou realitou, keď v nadstavenom čase stál v správny čas na správnom mieste pred bránou Capital Barber Ján Tuka a upratal loptu do siete, čím strhol víťazstvo na stranu 365 Teamu. Futbalisti Capital Barber sa síce ešte snažili v hre bez brankára vyrovnať, no nepodarilo sa im to. Vynikajúci zápas vo vysokom tempe so zdravou dávkou nervozity a tvrdých súbojov napokon rozhodol, že zo svojho druhého titulu v TOP lige Piešťany sa teší 365 Team.

Tímom gratulujeme ku krásnemu divadlu, ktoré bavilo každého diváka na ploche s umelou trávou PFK Piešťany. Záverečná vzájomná ulička pri odovzdávaní medailí bola krásnym vyvrcholením a nádherným fair-play gestom.

Finále: 365 Team – Capital Barber 2:1 (0:0)

Góly: Floriš, Tuka – Chudý

Súpisky – 365 Team: Floriš, Tuka, Kopčan, Jurčo, Čáp, Nagy, Hikel, Hlbocký, Zula, Mizerák, Liknarovych, Mačica, Michalička, Capital Barber: Chudý, Kondrc, Osvald, Jendrušák, Lincke, Jankovič, Ozimák, Schmitt, Tomaga, Prosňanský, Janotík, Hrnčiar, Bobocký, Siget, Noskovič

O 3. miesto: Mushla S.C. – HPN Lokáll Stars 3:1 (2:1)

Góly: Tomaga, Strelec, Korec – Salviany

Súpisky – Mushla S.C.: Tomaga, Strelec, Korec, Sloboda, Szabo, Khac, Pazderka, Mucha, Budka, Klejch, Jánoš, HPN Lokáll Stars: Salviany, Radošovský, Kotula, Pyšný, Mizerik, Pažík, Kukuč, Hadviga 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela