RE-PE-TE už v pondelok

Ludo Kuruc, Marcela Laiferová, Dušan Grúň, Marika Škultétyová, Karol Malý, Soňa Hanzl Kopčanová, LA FEMME – Marta Ďumbalová či Michaela Kukurová. Do Piešťan mieri RE-PE-TE a hity, ktoré nestarnú. Vypočuť si ich môžete v pondelok 20. júna o 19.30 h v Dome umenia.

Tanečný orchester jubilanta Pavla Zajáčka zahrá hity, ktoré nestarnú. (Autor: archív zoskupenia)

Slovenské hity a tanečná hudba z rokov, „keď kraľoval Duchoň“, v podaní tanečného orchestra a jubilanta Pavla Zajáčka i jeho vokálnych a inštrumentálnych sólistov zaznie v rámci 67. music festivalu Piešťany. Koncert je uvádzaný i k oslave životného jubilea Pavla Zajáčka, dlhoročného umeleckého šéfa tanečného orchestra, ktorý so svojimi hudobníkmi a sólistami účinkoval v jednom z najslávnejších programov Slovenskej televízie – RE-PE-TE. Programom bude sprevádzať obľúbený herec a moderátor Štefan Skrúcaný.

Vstupenky v hodnote 20 eur si môžete zakúpiť v Dome umenia Piešťany alebo v sieti Tickeportal. Rezervovať si ich môžete aj prostredníctvom portálu www.navstevnik.sk. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava