Vyberáme najkrajší dizajnový nábytok spolu s Cassia

  • Inzercia
  • 15. júna 2022, 14:19

Na detailoch záleží! A to platí aj o vašom nábytku. Nie je absolútne nevyhnutné, aby bol každý kúsok vašej domácnosti dizajnový, ale váš domov si rozhodne zaslúži niekoľko zaujímavých prvkov, ktoré dodajú bývaniu jedinečný nádych. Nemusí byť však ľahké ich vybrať. Keď to však dosiahnete, váš interiér privediete takmer k dokonalosti. Vyberte si z rôznych štýlov, kvalitných materiálov, ale aj farebných prevedení na našej webstránke!

Pexels.com

Ak hľadáte úložný priestor

Jedným z nábytkov, ktorý môže byť vo vašej domácnosti dizajnový, je rozhodne komoda alebo skrinka. Okrem toho, že plní svoju funkčnú úlohu, a teda do nej môžete podľa veľkosti uložiť to, čo potrebujete, je to jeden z prvkov, ktorý môže zatraktívniť váš interiér. Vyberte si komodu v štýle industriálneho loftu alebo klasický drevený štýl, ktorý dodá priestoru neformálnu atmosféru. Nábytok bude taktiež vyzerať dizajnovo, ak si vyberiete komodu alebo poličku z materiálov, ako je morené drevo a železo.

Odporúčame – vysoký industriálny stolík so dvomi zásuvkami OKLAHOMA

Ak máte peknú zbierku kníh či vín

Čo poviete na kovovú vitrínu inšpirovanú anglickými telefónnymi búdkami, kde môžete uložiť všetky svoje cennosti? Práve vďaka tomuto prevedeniu budú vaše doplnky vyzerať lepšie ako nikdy predtým. Najlepšie takáto vitrína vynikne vo vintage štýle a dodá obydliu vtip a originalitu. Do vintage štýlu bývania sa taktiež hodí kovové prevedenie vitríny či police. Ak máte radi elegantnejší štýl, zamerajte sa na mäkké zaoblené línie. Do minimalistického štýlu sa zase hodia jednoduché, ale premyslené dizajny, ako je napríklad originálny regál.

Odporúčame: Originálnu kovovú vitrínu inšpirovanú anglickými telefónnymi búdkami

Ak hľadáte nábytok na vyplnenie priestoru

Chýba vášmu interiéru trochu nápadu? Nemusíte vymieňať úplne všetko! Stačí, ak si zaobstaráte pár originálnych druhov nábytku, ktoré budú funkčné, ale zároveň veľmi nápadné. Ak často u seba doma vítate návštevy, môžete si zaobstarať napríklad servírovací stolík. Kovové prevedenie v zlatej farbe dodá každému priestoru glam a výnimočnosť. Výhodou tiež je, že geometrické a zaoblené tvary dokonale ladia s akýmkoľvek typom nábytku.

Máte veľkú vstupnú halu? Potom sa do nej vynikajúco hodí elegantný vešiak s lavicou. Na jednej strane bude fantasticky dopĺniť celkový priestor a na druhej strane je aj nesmierne praktický. Tak je to aj v prípade elegantnej lavice, ktorú môžete umiestniť do ktorejkoľvek miestnosti, kde máte priestor.

Odporúčame: Servírovací okrúhly vozík z pozláteného kovu a mramorovaného skla

Ak hľadáte stolík alebo dizajnové miesto na sedenie

V neposlednom rade môže byť veľmi praktickým dizajnovým nábytkom pohovka alebo iný priestor na sedenie a taktiež stolík, či už do obývacej izby alebo spálne. Čo sa týka miesta na sedenie v podobe pohovky alebo stoličky, ak chcete vytvoriť dizajnový priestor, snažte sa vyhnúť klasickým a nezaujímavým prevedeniam. Namiesto toho si vyberajte nábytky, ktoré vytvoria dojem sofistikovanosti a rafinovanosti. Váš interiér tak razom získa úplne iný nádych.

Pohovky taktiež nemusia mať úplne vyhotovenie. Už len zaoblené hrany či kovové prvky mu vedia dodať úplne iný rozmer. Takáto pohovka bude nielen nesmierne pohodlná, ale aj neuveriteľne štýlová.

Čo sa týka príručných stolíkov, nemusíte sa uskromniť iba s jedným, ale hneď z dvomi. Sada dvoch stolíkov vyzerá vždy výnimočne. Nájdete ich v ladivom dizajne, väčšom aj menšom prevedení a z rôznych materiálov. Ak ste skôr za štýlovú klasiku, vyberte si jeden pekný príručnú stolík.

Odporúčame: Lavička z dreva a sivého zamatu

Čokoľvek si zvolíte, uistite sa, že bude váš štýlový nábytok ladiť so zvyškom interiéru!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 16. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hlasu. Meniny má Dana, Danica.
  • 16.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 15. apríla. Tento deň je Svetovým dňom umenia. Meniny má Fedor.
  • 15.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
V úvode apríla sa na Banke konalo jarné upratovanie obce. Organizovala ho obec od ôsmej hodiny rannej až do obeda,…
  • 15.04.2024, 16:46
  • Spravodajstvo
utorok, 16. apríla 2024
Meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf