Senior Modrová: Deň otvorených dverí so spevom aj tancom

Kto neprišiel, môže banovať – tento výrok je charakteristický pre Deň otvorených dverí v Seniore Modrová. Jedlo, pitie, hudba, spev, srdcumilé stretnutia a k tomu zvieratká, ktoré už neodmysliteľne patria k zážitkovým terapiám starčekov a stareniek, ktorí prežívajú aj tieto májové dni v zariadení uprostred hôr Považského Inovca.

(Autor: FB Senior Modrová)

„Deň otvorených dverí máme za sebou a s ním aj veľa nových krásnych zážitkov! Nielen naši klienti, ale všetci, ktorí nás v piatok 20. mája navštívili, mali možnosť uvidieť tančeky, vypočuť si recitáciu i spev detí z Materskej školy v obci Lúka, krásne vystúpenie Folklórnej skupiny Modrovanky-Krojovanky a taktiež naše „domáce“ vystúpenie. Na návštevu zo susednej Zlej farmy dorazili za starkými aj zvieratká – poník, kozičky, zajačiky či potkaníky. Bolo tu príjemne. Všetkým, ktorí prišli, veľmi pekne ďakujeme,“ uviedli pracovníci Seniora Modrová.

„Sme veľmi radi, že naše pozvanie prijali príbuzní seniorov, ich prítomnosť bola veľmi dôležitá. Taktiež sme v našom zariadení uvítali ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Milana Krajniaka, ktorý starkých potešil nielen skvelými darčekmi na rôzne voľnočasové aktivity, ale hlavne svojou prítomnosťou. S každým klientom ‚hodil kus reči‘, čo nás veľmi potešilo,“ dodali organizátori podujatia.

A keďže nechýbalo chutné občerstvenie, ktoré bolo treba predostrieť a ponúknuť domácim aj návštevníkom, poďakovanie patrí i študentom Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Piešťanoch za ich profesionalitu a ochotu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín