Zlepšite vašu online viditeľnosť a dajte o sebe vedieť

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 3. júna 2022, 17:06

Marketing je dnes veľmi dôležitou súčasťou podnikania, pretože umožňuje zvýšiť vaše zisky a tiež popularitu vašich produktov. Takto môžete jednoducho dostať do povedomia širokej verejnosti vašu značku a budovať si tak zákaznícku základňu.

Publikovanie článkov ako stratégia content marketingu

Články sú dôležitou súčasťou content marketingu, pretože pomáhajú pri budovaní vašej značky. Môžete prostredníctvom nich poskytovať informácie o vašich produktoch a osloviť tak rozsiahle publikum. Základom pre písanie článkov je nájsť si copywritera, ktorý dokáže napísať kvalitný článok alebo text.

Copywriter tvorí texty, ktoré informujú čitateľov k danej téme a vloží do nich odkaz na konkrétny produkt alebo službu, vďaka čomu poskytuje pasívnu formu reklamy. Týmto spôsobom prepája reklamu s vytvoreným obsahom. Takouto formou je možné zaujať rôznych zákazníkov, ktorí riešia seriózny problém alebo hľadajú tipy a triky na internete. Aj vďaka tomu je takáto forma reklamy v súčasnej dobe veľmi populárna.

Okrem obsahu samotného článku je však podstatné, kde bude takýto článok umiestnený. V tomto prípade tu nastáva kľúčový problém, pretože dostať sa do kontaktu so stránkami, ktoré uverejnia váš článok nemusí byť vždy jednoduché, najmä pokiaľ sa v tejto oblasti nevyznáte. Na takéto účely je skvelou voľbou spoločnosť WhitePress® – Content marketingová platforma.

WhitePress® vám poskytuje možnosť nechať si napísať článok a vybrať si webovú stránku, na ktorej sa takýto článok zverejní. Vďaka tomu máte menej starostí a môžete oslovovať zákazníkov aj na zahraničnom trhu. Môžete si nechať článok aj priamo napísať a navyše si vyberať z domén, ktoré majú zaručenú návštevnosť. Článok je po uverejnení monitorovaný 1 rok, aby v ňom nedošlo k žiadnym dodatočným zmenám.

Nástroj pre zlepšenie vašej online viditeľnosti

Publikovanie článkov má benefity najmä v podobe zlepšovania online viditeľnosti. Najčastejšie sa publikujú PR a SEO články, ktoré priamo ovplyvňujú vašu pozíciu na Googli. Z toho samozrejme vyplýva, že čím vyššie sa umiestnite pri vyhľadávaní na Googli, tým väčšia pozornosť sa vám v online priestore ujde. V databáze WhitePress® nájdete ponuky s garantovanou návštevnosťou a po publikovaní získate kompletný prehľad štatistík priamo od vydavateľa.

Prostredníctvom WhitePress® niektorí vydavatelia poskytujú štatistiky k uverejneným článkom. To má zásadný efekt, pretože si dokážete zistiť, aký obsah reálne funguje a tak lepšie cieliť. Bezplatný sledovací kód WhitePress® sa dá využiť na sledovanie úspešnosti obsahu, rovnako máte možnosť u niektorých vydavateľov použiť vlastné sledovacie kódy. Takto sa dokážete presvedčiť o efektivite vyprodukovaného obsahu.

WhitePress® poskytuje pre zákazníkov možnosť zlepšiť svoju viditeľnosť a dostať sa do povedomia zákazníkov na slovenskom či zahraničnom trhu. Spojí vás priamo s copywriterom, ktorý vám napíše text a pomôže vám nájsť stránku s garantovanou návštevnosťou, kde svoj obsah môžete uverejniť. Vy si potom len jednoducho môžete kontrolovať efektivitu tohto výstupu a sledovať úspešnosť publikovaného článku. 

(inz.)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek