Vodič, ktorý opitý zrazil cyklistku vo Vrbovom a nechal ju bez pomoci, má ísť do väzby

  • Spravodajstvo / Región
  • 1. júna 2022, 07:23

Vodiča, ktorý v piatok večer opitý zrazil vo Vrbovom v okrese Piešťany cyklistku a nechal ju s ťažkými zraneniami bez pomoci, poslal sudca pre prípravné konanie Okresného súdu v Piešťanoch do väzby. Dôvodom boli obavy, že bude pokračovať v trestnej činnosti. Rozhodnutie nie je podľa hovorkyne Krajského súdu v Trnave Jany Kondákorovej zatiaľ právoplatné, obvinený podal proti nemu sťažnosť, o ktorej bude rozhodovať krajský súd.

(Autor: Polícia SR - Trnavský kraj)

Policajný vyšetrovateľ obvinil z prečinov ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy a neposkytnutia pomoci 36-ročného muža, ktorý opitý na aute Ford Focus zrazil cyklistku a napriek ťažkým zraneniam ju nechal na mieste bez poskytnutia pomoci.

Na polícii sa prihlásil sám až na druhý deň. Zároveň sa priznal, že pred nehodou pil alkohol v miestnej krčme. Auto šoféroval napriek tomu, že už osem rokov nemá vodičský preukaz, policajti mu ho zadržali pre alkohol. 52-ročnú ženu zachraňovali náhodní okoloidúci, ktorí privolali záchranárov. Cyklistku vo vážnom stave a bezvedomí previezli do nemocnice.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín