V Piešťanoch jazdila opitá, poškodila štyri autá

Za volant si žena v takomto stave nesadla prvýkrát. V minulosti jej policajti už za alkohol zadržali vodičský preukaz a bola aj právoplatne odsúdená.

Včera dopoludnia jazdila 31-ročná žena po Piešťanoch na Škode Superb, keď na ulici Hollého pravdepodobne nezvládla riadenie. Najskôr zachytila ľavú prednú časť zaparkovaného auta Volvo a potom zozadu vrazila do modrého BMW. Náraz bol taký silný, že SUV odhodilo do stromu, ktorý sa vyvrátil a poškodil ďalšie stojace auto Nissan. Celkovú škodu predbežne vyčíslili na približne 40 000 eur. 

Policajná hliadka po nehode podrobila ženu dychovej skúške, pri ktorej nafúkala 1,67 promile alkoholu. Navyše jazdila bez vodičského preukazu. Policajti (ne)vodičku zadržali a previezli na policajnú stanicu.

Dopravný policajt ženu obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V tomto prípade môže podozrivej hroziť trest odňatia slobody až na 2 roky. Do rozhodnutia súdu bude umiestnená v policajnej cele. 

Polícia opätovne upozorňuje vodičov, aby sa správali zodpovedne a nikdy nesadali za volant pod vplyvom alkoholu alebo drog.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav