Vyskúšajte tento jedinečný nápad pri zariaďovaní spálne

  • Inzercia
  • 31. mája 2022, 07:47

Spálňa je jednou z najdôležitejších miestností v domácnosti, keďže by sa mala pre ľudí stať oázou pokoja, v ktorej si dokážu dokonale oddýchnuť. Ak ste práve vo fáze jej zariaďovania, vyskúšajte tento nápad.

ilustr. foto (Autor: Alex Tihonovs / Shutterstock.com)

Na internete či v rôznych magazínoch nájdete stovky inšpirácií a nápadov, ako dokážete zariadiť svoju spálňu. Pri každom zariaďovaní však platí to, že táto miestnosť by sa mala pre vás stať miestom pokoja, do ktorého sa budete radi vracať.

Pokiaľ však aj naďalej váhate, do ktorého štýlu zariaďovania spálne sa pustiť, možno vám tento dnešný tip pomôže.

Kombinácia moderného dizajnu a vidieka

Kombinácia moderných prvkov a dreva je mimoriadne populárnou voľbou nielen pri zariaďovaní spální, ale odvíja sa od toho dokonca aj celý štýl interiérového dizajnu.

Dnes však nebude reč o populárnom škandinávskom dizajne, ale zájdeme ešte o čosi ďalej a pokúsime sa vytvoriť spálňu s nádychom vidieka zasadenú do moderného ruchu veľkomesta.

Základom tejto spálne sú prírodné materiály, predovšetkým drevo. To by sa malo nachádzať nielen ako súčasť obkladu spálne, ale aj ako jeden z prvkov nábytku, napríklad postele.

Drevo a vidiecke prvky by sa mali objaviť aj na nočných stolíkoch, ktoré budú korešpondovať s ostatným nábytkom.

Doprajte izbe svetlo

Dôležitým aspektom spálne zariadenej podľa štýlu, o ktorom dnes píšeme, je aj dostatok svetla.To môžete docieliť buď veľkými priestrannými oknami, alebo aj modernými nástennými svietidlami. Pri výbere nástenných svietidiel odporúčame opäť kombináciu moderných tvarov s drevom.

Kde sa takáto spálňa hodí

Spálňa, ktorá je vytvorená kombináciou moderných prvkov s prírodnými vidieckymi, sa najviac hodí do moderných chát na kraji lesa alebo bytov, čo sú orientované na severnú stranu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj