Majte žiarivo biely úsmev jednoducho. Vďaka bielacim pásikom

  • Inzercia
  • 28. mája 2022, 09:01

Na dosiahnutie dokonalého a naozaj žiarivého bieleho úsmevu často nestačí „len“ pravidelné a dôkladné čistenie zubov. Množstvo potravín dokážu naše zuby zafarbiť pod sklovinou, kde vytvárajú nežiaduce zafarbenie zubov, s ktorým si žiadna zubná pasta neporadí.

Zdroj obrázka: Autor: Lucky Business / Shutterstock.com

Celosvetovo obľúbené riešenie

To, že ani takzvané bieliace zubné pasty nedokážu zbaviť vás nečistôt pod zubnou sklovinou, však neznamená, že neexistuje riešenie, ktoré by vás ich zbavilo. Takéto riešenie existuje, je účinné a nemusíte kvôli nemu nikam chodiť. Reč je o efektívnych bieliacich pásikoch.

Aj keď rozhodne nemá s nimi skúsenosť každý, celosvetovo ide o veľmi obľúbené riešenie, ktoré vám zaručí naozaj biely úsmev. Produkt je to bezpečný, keďže bieliace pásiky používajú tie isté ingrediencie, ktoré používajú aj zubní lekári pri ambulantnom bielení. Pásiky sú však výrazne lacnejšie.

Ako na to?

Používanie bieliacich pásikov je maximálne jednoduché. Pred ich použitím si osušte zuby suchým prstom alebo jemným uterákom. S lepením pásikov začnite zdola. Odlepte z pásika fóliu a priložte si ho gélovou stranou na zuby na hranu ďasna.

Pásik potom narovnajte a pritlačte tak, aby sa ďasna dotýkal čo najmenej a zároveň, aby bol čo najlepšie v kontakte so zubami. Zvyšok pásika zahnite dozadu za zuby. Aplikácia horného pásika je rovnaká. Ak máte obavy, že vám pásiky nebudú držať, vyberte si také, ktoré majú technológiu silnejšieho priľnutia k zubom.

V závislosti od zvolených pásikov je čas pôsobenia odlišný. Môžete však počas toho robiť prakticky čokoľvek. Ísť sa osprchovať alebo jednoducho relaxovať na svojom pohodlnom zdravotnom matraci. Po uplynutí tejto doby pásiky odlepte a v prípade, že vám na nich ostanú zvyšky gélu z pásikov, utrite ho (použiť môžete aj jemnú zubnú kefku) a ústa vypláchnite vodou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava