Aké sú výhody aku náradia? A ktoré sa vám určite hodí mať doma?

  • Inzercia
  • 28. mája 2022, 09:00

Žijeme v bezdrôtovej dobre. A neprejavuje sa to len tak, že pre pripojenie na internet už nepotrebujeme „natiahnuť“ kábel z routra do počítača. Množstvo vecí, ktoré pred rokmi potrebovali kvôli zdroju elektrickej energie zásuvku, teraz fungujú na batériu. A týka sa to aj náradia.

Zdroj obrázka: Autor: Roman Chazov / Shutterstock.com

Už žiadne káble

Každý domáci majster, obzvlášť ten „domový“, či „záhradový“, určite zažil situáciu, že si obliekol pracovné oblečenie, natiahol ochranné pracovné rukavice a namiesto pustenia sa do práce musel rozmýšľať, ako „dotiahnuť“ prívod elektrickej energie tam, kde ho potrebujte. Riešením na takéto situácie je akumulátorové náradie.

S ním vám odpadajú starosti týkajúce sa toho, či budete mať nablízku elektrickú zásuvku. Moderné aku náradie ponúka dostatočný výkon na množstvo prác, takže sa nemusíte báť, že by akumulátorové verzie boli len nejakými slabými súrodencami „káblového“ náradia.

Pri kúpe aku náradia je výhodné ak kupujete všetko náradie rovnakej značky, ktorá ponúka kompatibilitu batérií naprieč rôznymi druhmi náradia. Nemusíte tak mať batériu pre každé náradie, ale môžete ju využiť vo viacerých kusoch vášho náradia.

Základná výbava, čo sa aku náradia týka

Aké aku náradie sa vám môže najviac hodiť? Samozrejme, je to do istej miery individuálne, ale sú druhy náradia, ktoré využije takmer každý. A pokiaľ ide o aku náradie, najpoužívanejším sú akumulátorové vŕtacie skrutkovače.

Takýto aku vŕtací skrutkovač je bežnou výbavou nielen v rodinných domoch, ale aj v bytoch. Dokáže zefektívniť množstvo činností. Stačí si vybrať vŕtací skrutkovač s dostatočným výkonom a nebudete si ho vedieť vynachváliť.

Skôr pre tých, ktorí bývajú v rodinnom dome, bude skvelým pomocníkom aj aku píla. Samozrejme, v závislosti od toho, čo zvyknete rezať, je potrebné vybrať si vhodný typ akumulátorovej píly. Tak isto ako by ste kupovali bežnú elektrickú pílu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav