Piešťanský týždeň je najčítanejší nielen v tlačenej forme, ale aj na internete

  • Spravodajstvo
  • 15. mája 2022, 00:01

Redakcia Piešťanského týždňa z celého srdca ďakuje čitateľom za dlhoročnú a stále stúpajúcu priazeň. V uplynulom období sme prekročili ďalší medzník v čítanosti.

Piešťanský týždeň je najčítanejším regionálnym periodikom v printovej podobe i na sociálnej sieti. foto: FB Piešťanský týždeň

Už dlhé roky patrí Piešťanský týždeň k najčítanejším tlačeným periodikám v regióne, no tentoraz sme prekročili ďalší medzník úspešnosti. Vďaka vašej priazni sme sa stali aj najčítanejším regionálnym spravodajským webom na sociálnej sieti. Až 15 257 priaznivcov nás sleduje na Facebooku a 14 429 ľudí označilo smajlíkom niektorý z našich článkov, čo sú údaje z piatka minulého týždňa. Nárast našich priaznivcov nestagnuje, ale každým dňom pribúda.

O kvalitu našich článkov v printovej podobe, ale i na internete sa stará a pre vás ich pripravuje redakčný tím – redaktorky Viera Dusíková a Alexandra Mathiasová, športový redaktor Tomáš Horký spolu so šéfredaktorom Jozefom Vojčiniakom.

Vzhľad Piešťanského týždňa, formu článkov a fotografií upravuje náš dlhoročný grafik Ľubomír Škorňák. Na správny slovosled a gramatiku dozerá jazyková editorka Ivana Papcunová. O ekonomický chod redakcie a o to, aby celému tímu pri práci nič nechýbalo, sa stará prokuristka Lucia Uhliarová. Aby sa k vám printové vydanie dostalo prostredníctvom distribučných miest, zabezpečujú šoféri Stanislav Vavro a Miloš Siget.

Všetci vám za priazeň ešte raz ďakujeme a tešíme sa na materiály, ktoré vám i ďalšie roky v printovej či internetovej podobe prinesieme. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava