Smejko a Tanculienka roztancovali Dom umenia

Dom umenia Piešťany burácal detským smiechom. Obľúbení tvorcovia, ktorí si hovoria Smejko a Tanculienka, prišli do kúpeľného mesta s novým predstavením Tancuj, tancuj! V závere apríla zazneli najznámejšie hity, ale aj nová tvorba.

(Autor: am)

Smejko a Tanculienka, dvojica tvorcov obsahov pre deti, ktorú tvorí manželský pár Petra a Marek Kováčovci, zavítali na pódium Domu umenia aj v sprievode Motýlika Huncúlika, stvárňovaného Barborou Malčekovou. Spoločne deťom predviedli piesne ako Krásny deň, no tiež naháňali Muchu a rozsúdil ich až Kameň, papier nožnice. Piesňou si napiekli Palacinky, navštívili krajinu rozprávok s pesničkami Išlo vajce na vandrovku a Líška a havran. Cestu do praveku spríjemnilo Hu alile, čo rozospievalo celé hľadisko. Tancovalo a spievalo sa aj na hity Mobil, Bez plastu, Doma, Máme tu leto a predovšetkým Tancuj, tancuj!

Vypredaný Dom umenia burácal smiechom, tancom, tlieskaním i dupaním. Niektoré hity si bez váhania zanôtili aj rodičia, ktorí všetky kreácie svojich detí nakrúcali na mobilné telefóny. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav