Celebritná rodinka Geissenovcov už tento týždeň v Piešťanoch

Podľa informácií Piešťanského týždňa už tento týždeň zavíta celebritná rodinka Geissenovcov do Piešťan a aj tu bude nakrúcať svoju úspešnú cestovateľskú reality šou. Na Slovensku sa Geissenovci majú zdržať týždeň a okrem regiónu Piešťan majú zavítať i do Tatier.

Celebritná rodinka baví svet svojou šou už viac ako desať rokov. (Autor: FB Geissenovci)

Celebritná rodinka Robert (58) a Carmen (56) Geissenovci a ich dcéry Shania Tyra (17) a Davina Shakira (18) bavia svet vo vlastnej šou Geissenovci – Ťažký život milionárov už viac ako desať rokov.

Minulý rok v novembri sa minister hospodárstva Richard Sulík stretol s Geissenovcami na výstave Expo v Dubaji, kde si spolu prezreli slovenský pavilón. Minister dohodol s boháčmi návštevu našej krajiny a Carmen s Robertom by mali priletieť už tento týždeň.

V Piešťanoch chce minister Richard Sulík rodine Gaissenovcov predstaviť aj slovenské vodíkové auto. Foto: Strojnícka fakulta Technickej univerzity v Košiciach

Navštíviť majú i Piešťany, kde im má minister Richard Sulík predstaviť slovenské vodíkové auto. Po návšteve Piešťan sa má celebritná rodinka presunúť do podtatranského regiónu.

Rodinka by na Slovensku mala zotrvať sedem dní, z toho v Piešťanoch dva dni. Za nakrúcanie projektu si vraj nezoberú ani cent a Slovensko vo svojom programe spropagujú zadarmo.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava