Motorkári v Trnavskom kraji odštartovali sezónu tromi nehodami

  • Piešťanský týždeň / Kraj / Spravodajstvo
  • 3. mája 2022, 09:29

Motorkárovi v Trnave nedal prednosť vodič osobného auta, motorkárka neprispôsobila rýchlosť a za pádom ďalšieho motorkára bol údajne pes.


ilustračné foto (Autor: foto čitateľ)

Začiatok motorkárskej sezóny označila polícia v Trnavskom kraji za nešťastný. Policajti počas víkendu podľa trnavskej policajnej hovorkyne Zlatice Antalovej riešili až tri nehody motorkárov.

V nedeľu večer ich volali na Clementisovu ulicu, kde 65-ročný vodič Škody Octavia odbočoval z hlavnej cesty vľavo na parkovisko, nevšimol si pri tom motocyklistu. Ten už nestihol zareagovať a došlo k zrážke. Pri nehode sa zranil 42-ročný motorkár, ktorého záchranári odviezli do nemocnice. Dychová skúška ani u jedného z mužov prítomnosť alkoholu nepotvrdila, vodič auta však prišiel o vodičský preukaz.

Na ceste III. triedy medzi obcami Buková v okrese Trnava a Plavecký Peter v okrese Senica nezvládla jazdu na motocykli 42-ročná žena. Podľa Antalovej pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vyšla mimo cestu. Pri páde si poranila nohu, ktorú jej na mieste ošetrila RZP. Senickí policajti jej uložili blokovú pokutu.

Pádom sa skončila aj jazda motorkára v obci Smolenice v okrese Trnava. Ten sa vyhýbal psovi a narazil do osobného auta. Pri zrážke sa nikto nezranil a nebol zistený ani alkohol. Polícia vec v tomto prípade vyriešila ako škodovú udalosť.

sita

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava