Nakupujete športové potreby a odevy cez internet?

  • Inzercia
  • 23. apríla 2022, 08:00

Dnes bežne získavame vďaka internetu nielen nové informácie, ale aj tovar a služby. Veľa majiteľov internetových obchodov ponúka rôzne výrobky a výnimkou nie sú ani e-shopy so športovými potrebami a so športovým oblečením.

dreamstime.com

Aj vy patríte k tým, ktorí nakupujú športové potreby a športové oblečenie cez internet? Pred kúpou si však nový internetový obchod preverte. Pekná reklama ešte nezaručí, že výrobky sú kvalitné a že predajca, u ktorého chcete nakupovať, je spoľahlivý. Oveľa hodnovernejšie sú kladné recenzie od spokojných zákazníkov a osobné skúsenosti od ľudí z vášho okolia. Veľa o internetovom obchode napovie tiež vzhľad webových stránok a jeho SEO optimalizácia. Pri on-line predaji si vždy všimnite spôsob platby a druh dopravy. Pri nákupe je dôležitá dodacia lehota, možnosť výmeny tovaru a spôsob reklamácie výrobkov.        

Ako vybrať bicykel  

Na súčasnom trhu sú k dispozícii rôzne druhy bicyklov nielen v kamenných predajniach, ale aj v internetových obchodoch. Vyberať môžete spomedzi množstva cestných, športových, horských či zjazdových bicyklov – pre každú vekovú kategóriu a akýkoľvek druh jazdy. Bicykel však voľte nielen podľa svojej hmotnosti a výšky, ale aj podľa svojich zručností. A nezabudnite ani na povinnú výbavu a príslušenstvo bicykla. Predaj bicyklov je obvykle spojený aj s predajom náhradných dielov a s predajom ochrannej výbavy. Ochranná výbava cyklistu má obsahovať kvalitnú cyklistickú prilbu, okuliare, rukavice a chrániče. A zabudnúť netreba ani na cyklistické doplnky – na pumpu, zámok či iné drobné náradie.

Jarná športová móda Pokiaľ radi nakupujete v spoľahlivých e-shopoch, určite práve teraz zháňate nové jarné zvršky. Čo nesmie cyklistovi chýbať v jarnom športovom šatníku? Jarnej športovej móde vládnu voľné strihy. IN sú tepláky strihané buď rovno alebo do áčka a športové nohavice s vyšším pásom. Čo sa horných zvrškov týka, ideálne sú ľahké a vzdušné vetrovky opatrené kapucňou. Cyklista má byť oblečený pohodlne a prakticky vždy. Na jarné výlety do prírody je maximálne vhodné cyklooblečenie z funkčných materiálov. Funkčné mikiny z polyamidu, z polyesteru či z elastanu sú k dispozícii v dlhších aj v kratších variantoch. Zvoliť môžete modely na zips alebo také, ktoré sa obliekajú cez hlavu. A podceniť netreba ani výber obuvi. Športová obuv má mať správnu veľkosť, nesmie tlačiť a spôsobovať odreniny. Pokiaľ trpíte bolesťami nôh, pred bicyklovaním si môžete vložiť do tenisiek vložky, ktoré šľapám poskytnú väčší pocit pohodlia. Gélové či penové športové vložky, ktoré verne kopírujú tvar chodidiel, majú priaznivý vplyv aj na klenby nôh.

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila