Navštívte svoje obchodné centrum v Piešťanoch

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 22. apríla 2022, 13:52

Vedeli ste, že prvé obchodné centrum sa datuje do doby ešte pred naším letopočtom? Samozrejme, toto obchodné centrum vyzeralo inak ako tie dnešné, keďže malo len niekoľko stánkov a knižnicu. Dnes, našťastie, obsahujú obchodné domy oveľa viacej obchodov a príležitostí pre zákazníkov. Čím to je, že sú obchodné centrá obľúbené celé desaťročia?

(Autor: David Prado Perucha / Shutterstock.com)

Obchodné centrá nahradili obchodné križovatky, na ktorých sa stretávali obchodníci s rozličným tovarom, ktorí medzi sebou nakupovali a predávali. Dnes nemusí nikto nikam chodiť. Stačí prísť do jedného veľkého obchodného domu, kde je všetko na jednom mieste.

Kedysi obchodné križovatky, dnes nákupné centrá. A jedným z takých je aj Aupark Piešťany. Aké sú teda výhody nákupných centier?

  1. Veľký výber

Chcete topánky, oblečenie či mobilné príslušenstvo? Nemusíte kvôli tomu navštíviť tri rôzne obchody v rôznych častiach mesta, stačí prísť do nákupného centra. V ňom nájdete všetko to, čo potrebujete a navyše si ešte budete môcť vybrať.

  1. Sociálne centrum

Pracovné či rodinné stretnutie v obchodnom centre? Prečo nie. Nájdete tu niekoľko dobrých a pekne zariadených kaviarní a tiež veľké množstvo reštaurácií. V ich blízkosti sa zväčša nachádza aj detský kútik, ktorý poteší najmä vaše deti. Stretnite sa v obchodnom centre a nasávajte tú živú atmosféru.

  1. Nakupovanie vo večerných hodinách

Ak pracujete klasických osem hodín a štandardne končíte medzi štvrtou a piatou hodinou poobede, mnohé z bežných kamenných predajní už nezastihnete otvorené. Vďaka za obchodné centrá, ktoré sú otvorené aj vo večerných hodinách. Vy si tak nemusíte brať dovolenku alebo odísť z práce skôr len preto, lebo potrebujete ísť kúpiť novú obuv.

Pokiaľ by aj náhodou nebol váš vysnívaný kúsok práve na sklade, máte stále dosť času na to prejsť do druhého obchodného domu – OD Prior Piešťany. Aj tento obchodný dom má dlhšie otváracie hodiny, preto bez problémov kúpite to, čo potrebujete.

(inz.)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
nedeľa, 28. apríla 2024
Meniny má Jarmila, zajtra Lea